Sokan vannak olyanok, akik csak anyagi előnyök miatt vállalták be a harmadik gyereket?
Tényleg annyira megérte?
Nekem kettő gyerek van, férjem azt mondja, hogy megérné ha bevállalnák a harmadikat… én viszont ezt nem szeretném. A kettővel is nehezen bírok.
Aki anyagi előnyök miatt válla gyereket az nem tud számolni. Vagy putriba szül és nem költ rá semmit.
Egy gyerek nagyon soka kerül. Ha csak a fizetés kiesést nézzük, amíg otthon kell lenni vele plusz a betegségeket, meg hogy nem lehet túlórát vállalni, vagy utazós melót, akkor már buktad a támogatást.
Benne vagyok egy privát csoportban, akik x hónapban fognak szülni. Én nem is gondoltam volna, hogy ennyi 20-25 éves anyuka van, aki már a második apának fog szülni, ráadásul akár 2-3 gyereket is, hogy teljesüljön a felvett csok.
A többség néhány éve van a jelenlegi párjával (2-3) év, rendszerint panaszkodnak, nem jól közöttük a dolgok úgy, hogy az első közös gyerek meg sem született.
Szóval igen, egy bizonyos réteg simán aláír 3 gyereknek a pénz miatt akkor is, ha anyagilag nem állnak jól, mert nem gondolkoznak, ész nélkül mennek a vesztükbe. Ez a véleményem.
Igen. Különben mitől lendült volna fel hirtelen a születési arányszám?
Ha ez a sok ember mind akart volna gyereket, nem mind egyszerre, hanem fokozatosan, eloszlatva növekedett volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!