Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok úgy gyereket,...

Vállalnátok úgy gyereket, hogy nem találjátok a helyeteket az életben?

Figyelt kérdés

Tehát nincs olyan munkátok, karrieretek, amit imádtok.

Hogy nem találtátok még meg az életcélotokat.

Én így vagyok, 25 éves vagyok jelenleg, MSc-t végzek.

Kiderült, babát várok, aminek a párom nagyon örül, én kevésbé.

Vagyis hol nagyon boldog vagyok, hol pedig félek, hogy ezzel esélyem sem lesz megtalálni a saját utamat, mert mindig a gyerek lesz az első, nem én.

2024. febr. 25. 11:17
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
21%
Azért azt még hozzá tenném, hogy a legnagyobb hülyeség úgy gyereket vállalni, hogy valaki még keresi az életcélját, mert lehet hogy ott lesz a gyerek és ő mégse ezt akarta, akkor mit csinál?
2024. febr. 25. 14:29
 32/47 anonim ***** válasza:
45%

Persze írja itt valaki 35 évesen. :D Jó hogy nem már 55 évesen...

Korban teljesen jó vagy. Mi az,hogy a legszebb éveit?Miért mivel töltse egy 25-30 éves?Bulival??? :D Ja,mint barátnőm,addig bulizgatott,mert neki nem kell gyerek még,mire egyedül maradt,39 lesz,gyerek nélkül,kilátás nélkül. 35 évig bulizgatott,haverozgatott,aztán meg már nem talált senkit,sajnos. Visszafordítaná az időt. Ráadásul ez a gyermek már itt van. Azt ne vedd alapul,amit itt írnak,benne vagyok jelenleg kismamaként babacsoportba,most leszek 30.,másodikat várjuk,én vagyok öreg konkrétan már bent. :D Mindenki 30 alatt van szinte,és az első gyerekemnél is így volt. Aki már 33-35,max 1-2 van. A legtöbb barátnőm ebbe a korba szült. 5 évig dolgoztam egy helyen,amit megutáltam,majd onnan jöttem el és mellette tanultam mást. Nekem is sokkal egyszerűbb volt,mint munka mellett tanulni. Az,hogy mit akarsz az életben,stb.,abba viszont nem tudok segíteni. Ezt neked kell érezni.

2024. febr. 25. 15:20
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
32# vagyok. Viszont kérdező, ezt tényleg neked kell mérlegelni. Meg azt,hogy később meglesz-e az utad attól,hogy most passzolod a gyereket. Párod mit szólna az elvetetéshez?Te mit éreznél?
2024. febr. 25. 15:21
 34/47 anonim ***** válasza:
51%
32 képzeld én pl bulival, utazással töltöttem. 30 évesen ismertem meg a férjemet, 35 évesen várom az első babánkat, 40ig belefér akár még egy. Viszont saját ház pipa, kiéltem magam, felépítettünk egy jól menő vállalkozást, úgyhogy mondhatni mindenünk meg van amire vágytunk. Ellenben ismerek olyat nem egyet akik 20-on évesen vállaltak gyereket és nem jutnak egyről a kettőre, csak az adósságot halmozzák
2024. febr. 25. 15:47
 35/47 A kérdező kommentje:

Az anyagi biztonság nálunk megvan, így adósságról szó sincs.

Bulizni sem vágyom már, 15 éves koromtól 21 éves koromig kb. állandóan buliztunk a barátnőimmel, egyetem alatt hétköznapokon is. Nem hiányzik már...

Utazni is rengeteget utaztam, szüleimmel, párommal, barátnőkkel. Már nem vágyom rá annyira, mint korábban. 2-3 havonta jó elmenni valahová, vagy télen a -10 fokból elmenekülni valahová, de az utazás pl. pont olyan, amit gyerekkel is lehet csinálni (alkalmazkodva persze).

Párom nagyon örül a babának, de azt mondta, hogy bárhogy is döntök, abban támogatni fog.

2024. febr. 25. 16:44
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
35ös szerintem te inkább arra hajlassz, hogy meg akarod tartani a babát, legalábbis ahogy látom inkább magadat győzködöd. Én írtam, hogy ennyi idősen nem vállaltam volna, viszont nyilván más kérdés hogy mi lett volna ha becsúszik. Mondjuk ha megfelelő hátterem és stabil kapcsolatom lett volna akkor valószínű megtartom ha már így alakult
2024. febr. 25. 16:50
 37/47 anonim ***** válasza:
77%
De igazából hogy merül fel ebben az esetben az abortusz ötlete? Adott egy stabil párkapcsolat, stabil anyagi háttér, egy egészséges kismama, a gyermekvállaláshoz biológiailag tökéletes korban, és egy egyelőre egészséges magzat. Ebből hogy jön ki az, hogy nem kellene megtartani a babát?
2024. febr. 25. 17:36
 38/47 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy nem vagyok biztos magamban, abban, hogy a jelenlegi életembe hiányzik még egy baba is.

Mert hiába lehet kipipálni az anyagi hátteret, meg, hogy egészséges vagyok, attól szerintem még számít az is, hogy én mire vágyom... És pont ettől félek, hogy ha lenne egy babánk, az már nem számítana, én mit szeretnék, mire vágyom.

2024. febr. 25. 17:44
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
38as van rá pár heted hogy eldöntsd
2024. febr. 25. 17:52
 40/47 anonim ***** válasza:
35%
Eszembe sem jutna, az ember találja meg a saját útját először. Mi a fenének gyerek olyannak, aki még ő maga sem érett eléggé? Sosem értettem az ilyeneket. Aztán utána csodálkoznak, hogy boldogtalanok lesznek az anyaszerepben.
2024. febr. 25. 18:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!