Vállalnátok úgy gyereket, hogy nem találjátok a helyeteket az életben?
Tehát nincs olyan munkátok, karrieretek, amit imádtok.
Hogy nem találtátok még meg az életcélotokat.
Én így vagyok, 25 éves vagyok jelenleg, MSc-t végzek.
Kiderült, babát várok, aminek a párom nagyon örül, én kevésbé.
Vagyis hol nagyon boldog vagyok, hol pedig félek, hogy ezzel esélyem sem lesz megtalálni a saját utamat, mert mindig a gyerek lesz az első, nem én.

Persze írja itt valaki 35 évesen. :D Jó hogy nem már 55 évesen...
Korban teljesen jó vagy. Mi az,hogy a legszebb éveit?Miért mivel töltse egy 25-30 éves?Bulival??? :D Ja,mint barátnőm,addig bulizgatott,mert neki nem kell gyerek még,mire egyedül maradt,39 lesz,gyerek nélkül,kilátás nélkül. 35 évig bulizgatott,haverozgatott,aztán meg már nem talált senkit,sajnos. Visszafordítaná az időt. Ráadásul ez a gyermek már itt van. Azt ne vedd alapul,amit itt írnak,benne vagyok jelenleg kismamaként babacsoportba,most leszek 30.,másodikat várjuk,én vagyok öreg konkrétan már bent. :D Mindenki 30 alatt van szinte,és az első gyerekemnél is így volt. Aki már 33-35,max 1-2 van. A legtöbb barátnőm ebbe a korba szült. 5 évig dolgoztam egy helyen,amit megutáltam,majd onnan jöttem el és mellette tanultam mást. Nekem is sokkal egyszerűbb volt,mint munka mellett tanulni. Az,hogy mit akarsz az életben,stb.,abba viszont nem tudok segíteni. Ezt neked kell érezni.

Az anyagi biztonság nálunk megvan, így adósságról szó sincs.
Bulizni sem vágyom már, 15 éves koromtól 21 éves koromig kb. állandóan buliztunk a barátnőimmel, egyetem alatt hétköznapokon is. Nem hiányzik már...
Utazni is rengeteget utaztam, szüleimmel, párommal, barátnőkkel. Már nem vágyom rá annyira, mint korábban. 2-3 havonta jó elmenni valahová, vagy télen a -10 fokból elmenekülni valahová, de az utazás pl. pont olyan, amit gyerekkel is lehet csinálni (alkalmazkodva persze).
Párom nagyon örül a babának, de azt mondta, hogy bárhogy is döntök, abban támogatni fog.

Úgy, hogy nem vagyok biztos magamban, abban, hogy a jelenlegi életembe hiányzik még egy baba is.
Mert hiába lehet kipipálni az anyagi hátteret, meg, hogy egészséges vagyok, attól szerintem még számít az is, hogy én mire vágyom... És pont ettől félek, hogy ha lenne egy babánk, az már nem számítana, én mit szeretnék, mire vágyom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!