Szerintetek lehet keresztszülőnek választani a gyermekünknek a férjem keresztszüleit?
Sziasztok! A férjem anyukájának a testvére és neki a felesége a keresztszülei a páromnak. Igazából ők nevelték szinte fel, nagyon szereti őket. A gyermekünknek szeretnénk olyan keresztszülőket választani akik tényleg örülnének ennek és nem csak mert megkértük őket. Nekik nincs saját unokájuk és nem is lesz mert a gyermekük azonos nemű párral él, igazából ez nem fog változni, tehát vérszerinti unokájuk nem lesz. Arra gondoltunk,hogy ők lennének az ideálisak mert nincs a családban más olyan pár akik szerintünk jó keresztszülei lennének. Sem az én testvérem, sem a párom testvérei nem lennének jó választás mert felénk sem néznek igazából,csak a kötelező ünnepi találkozások. Nem tudjuk mit szólna hozzá a család, igazából engem nem is érdekel mert én azt szeretném ha az én gyermekemnek nem lenne olyan a keresztapja és keresztanyja,mint az enyémek ( 20 éve nem beszéltem velük kb).
Nyilván akiket szeretnénk már egy ötvenes házaspár, de én nagyon örülnék ha ők lennének és elfogadnák majd.
Egyedül az a kérdés nem-e fura, hogy már van keresztgyerekük, a férjem?
"Egyedül az a kérdés nem-e fura, hogy már van keresztgyerekük, a férjem?"
Nem az. Pl. apám mindkét unokaöccsének a keresztapja.
Barátnőmnek és az anyukájának ugyanazok a keresztszülei :)
Elsőre nekem furcsa volt kicsit, de attól még abszolút kivitelezhető, olyan keresztszülőt válasszatok, akit ti megfelelőnek találtok! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!