Nem kedvelem a férjem családját, de Ő egyre gyakrabban hívja őket. Mit tehetnék?
21es, a bérgyilkos is lehet szerető nagyszülő attól, hogy én nem támogatom az életvitelét.
De érdekes módon mindig a nő anyucija az édes tünemény és a férjé a szemét hárpia...
22# Nem,mert nálunk anyáék rosszabbak. Úgyhogy nem mindenkinél. :D
23# Hát ha ekkora majom férjem lenne,akkor találkoznék velük semleges helyen. Jogos,igazad van,bár akkor is kollektív büntetés még mindig. Ha neki fontosabb a kis családkája,aki bántott mindkettőnket,akkor költözhet is oda. Fú,ilyenkor mindig elgondolkozok,hogy mekkora mákom volt vele. 21# voltam.
El kell viselni sajnos, nem a kamasz gyereked hogy megszabhatod, ki mehet hozzátok, és ki nem.
Baba mellett új szabályok vannak, be is segíthet a vendégvárásba, ha már ő hívta őket hozzátok. Szeretni nem kell őket, de néha pár óra elviselhető.
Nálunk alap, akit nem kedvel egyikünk, az nem jön a lakásba! Nem kényszerítjük rá a másikra olyan ember társaságát, akit utál, helyette elmegyünk mi az illetőhöz.
Ennyire egyszerű, és akkor nem kell nekem vagy a barátomnak feszengenie, mert jön xy, akit utálok, de néznem kell a képét.
"Egy normális házasságban ilyen nincs, nem így működik, mindkét fél véleménye számít. Nálatok csak az övé, ami nem jó. Nem tisztel téged"
Ha a pasi családja nem jön, akkor meg csak a kérdező véleménye számít. Ilyen alapon menjen el ő is máshova találkozni a családjával, ne engedjék be egyik felét sem, ha a másik nem ért vele egyet.
Azt kell megérteni, hogy a férj családja ugyanolyan család, mint a feleségé, és nem a feleség a főnök, hogy majd ő mondjs meg kizárólag, ki mehet a házukba. Nem kell szeretnie őket, de el kell fogadnia, hogy a férjjel jár egy család, ahogy ez fordítva is így van.
"Hogyan értessem meg vele, hogy nem látom szivesen őket és engem az a pár óra is leszív velük?"
És ő hogyan értesse meg veled, hogy ő meg szívesen látja őket, és nem akar a te családoddal kivételezni, mert neki megfelel úgy a családja, amilyen?
Sehogy, ugye, ezt te sem akarod megérteni. Akkor ő miért értse meg?
Itt van két ellenvélemény, amiben úgysem fogtok dűlőre jutni, neked kell elfogadnod, hogy a férjed családja ugyanannyira a családotok, mint a tiéd, akkor is, ha nem szereted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!