Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A tápszeres babák gyakrabban...

A tápszeres babák gyakrabban átalusszák az éjszakát, mint az anyatejesek?

Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 04:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
A jóllakott gyerekek alusszák át könnyebben az éjszakát.
2021. jan. 30. 05:25
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem általában igen, de kivételek nyilván mindig vannak. A tápszer jobban telít, nem emésztik meg olyan gyorsan, mint az anyatejet. Nekem mindkét tápszeres gyerekem 7-8 hetes korától átalussza az éjszakát.
2021. jan. 30. 05:55
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Igen
2021. jan. 30. 06:15
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Igen
2021. jan. 30. 07:24
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Nem latok összefüggést
2021. jan. 30. 07:28
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

Az én fiam tápszeres volt 6hetes korától. 1éves koráig nem volt átaludt éjszak. Amikor már rendes eltelt kapott csak vacsira akkor jobb lett. Most 3és fél éves, most is szinte minden este felébred. Bár most már egyre több az átaludt este.

Sógornőm gyermekei anyatejesen voltak mindegyik 6hósan átaludta az éjszakát. Ja és sokkal jobb alvók a gyerekei 20-tól9-10ig is elalszanak. Az enyém 21-kor alszik el és minden nap 5-6:20között kell.

2021. jan. 30. 07:41
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

Első anyatejes gyerekem 5 hetes korától este 11-5-ig aludt.

Második anyatejes gyerekem 3 éves koráig nem aludta át az éjszakákat, pedig rég nem volt már anyatejes akkor.

Ismerős tápszeres babája, nem aludta át az éjszakákat, anyatejes babája jó alvó volt.

Szerintem nincs összefüggés.

2021. jan. 30. 08:34
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
A lányom tápszeres volt. Most lesz kétéves, de még mindig nem alussza át az éjszakákat. Szerintem nem ettől függ.
2021. jan. 30. 09:01
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
Az, hogy átalussza-e az éjszakát nem a táplálás módjától/minőségétől függ, hanem idegrendszeri érés és habitus kérdése. Illetve változhat is, a lányom az első 2-3 hónapban alig ébredt fel éjjelente, most 6 hónapos, kb 2-óránként felkelünk, pedig ugyanúgy csak anyatejet kap, sőt ez is teljesen random, tegnap 3x ébredtünk éjszaka összesen, ma éjjel meg olyan 8x kb. Nem csak azért ébrednek fel éjszaka, mert éhesek/szomjasak, simán lehet, hogy megzavarta őket valami, eleve felületesen aludtak, a holdállás vagy az álommanók közreműködése nem megfelelő, bármi miatt lehetnek zaklatottabb és nyugodtabb éjszakák, és ezen nem változtat semmit a tápszer/anyatej kérdése (pedig ha csak ennyin múlna... sokkal kevesebb leharcolt anyuka lenne, elhiheted).
2021. jan. 30. 09:10
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem.
2021. jan. 30. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!