Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A tápszeres babák gyakrabban...

A tápszeres babák gyakrabban átalusszák az éjszakát, mint az anyatejesek?

Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 04:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én azt gondoltam igen, de rá kellett jönnöm, hogy nem feltétlenül függ össze azzal hogy mit eszik. Két gyerekem van, mindketten tápszeresek, illetve a fiam csak volt, mert már 4,5 éves. Ő 2-3 hetes korától 12 órákat aludt éjszaka, 0 ébredéssel. Fogzás alatt is, szepa alatt is, mozgásfeljődés alatt is, mindig is. Semmi nem billentette ki. A lányom 7 hónapos, és 2-3 napja volt az első átaludt éjszakája. Eddig is volt, hogy csak 1-2x kelt, de olyan is, hogy 6x. Pedig enni nem eszik ő sem éjszaka már rég, kb. másfél hónapos kora óta. És ugyanúgy külön szobában, külön ágyban alszik, ahogy a fiammal is volt. Minden ugyanaz. Mégis várni kellett erre 7 hónapot.
2021. jan. 30. 09:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem fordítva volt
2021. jan. 30. 10:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem 3ból 3 rosdz alvó. A nagyobb lányom anyatejes volt. Hiába nem evett éjszaka, mégis kelt.még most is felébred pedig 5 éve

Az ikrek 10hósak ők tápszeresek.

Most visszaesést tapasztalok mert ékjel 2x kelnek enni. Pedig 4hós koruktól csak 1x keltek

Rendes vacsit kapnak, fürdés után pedig tápszert. Mégis kelnek éjjel és csak kaja után alszanak vissza. Még a lányomnak annó elég volt már ha átmentem és megsimoztem

2021. jan. 30. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!