Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyósom fel van háborodva...

Anyósom fel van háborodva hogy nem megyünk gyakrabban a kicsivel. Tényleg lusta lennék hogy megmozduljak csak azért mert fiatalabb vagyok mint ő?

Figyelt kérdés

Anyósom 45 percnyire lakik tőlünk. Kb két hetente megyunk le a férjemmel és a kicsivel. Ő nem is jön el hozzánk pedig nem dolgozik. Fél van háborodva hogy fura vagyok mert nem akarom elvinni a babát.

Azért heti szinten oda vissza kocsikázás ilyen távra szerintem hosszú.

Nagy elvaras hogy megkertem jöjjön ő ha többször látni akarja?

2022. jún. 29. 05:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Ha látni akarja majd megy ő.A többi ba...ogatás,csak hogy legyen mibe bele kötni!Anyám ugyanilyen.Igaz mi messzebb lakunk egymástól,de állandóan megy a magyarázás,hogy nem megyünk,de ő le nem jönne nincs az a pénz!
2022. jún. 29. 05:19
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Ok, de akkor se vidd majd ha vigyázni kell rá:-)
2022. jún. 29. 05:56
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Isten bocsássa meg, hogy nektek is van életetek. Férjed gondolom dolgozik is, így a nagy közös programok mikor történhetnek? Hétvégén. Van olyan, hogy az ember nem másnak akar ugrálni hétvégente, hanem pihenni, lenni otthon csak úgy.

De ezt úgyse fogja megérteni, mert unatkozik.

2022. jún. 29. 07:18
 4/12 anonim ***** válasza:
39%

Ő nem akar utazni, csak az unokát látni és a látogatás után közvetlenül visszadőlni a foteljébe. Nem mindegy, hogy miért. Van valami betegsége, ami utazás közben zavarja? Mivel kéne eljutnia hozzátok? Autó, vonat, busz, valamilyen tömegközlekedési eszközzel, amin fél az emberek közelségétől? Mennyi idős a mama?

Ezektől függetlenül nem vagytok hibásak, ha nem akartok hetente pici babával autózni a nyavalygása miatt.

2022. jún. 29. 07:18
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Ez a halálba idegesít engem is, hogy egészséges, fitt, 60 év alatti rokonok egyfolytában baszogatnak, hogy miért nem viszem a gyerekeket hozzájuk, ritkán látják őket. Minden alkalommal elmondom, hogy van jogosítványod, autód, tudod, hol lakunk, ha úgyis ráérsz, csörögj rám, és ha itthon vagyunk, gyere nyugodtan. Lehet tippelni, hogy ezek a rokonok hányszor jártak nálunk... Én meg úgy vagyok vele, hogy akkor nyilván mégsem olyan fontos, szóval be lehet fejezni a rinyálást.
2022. jún. 29. 07:24
 6/12 anonim ***** válasza:
3%

Heti 1x meglatogatni a mamát nem nagy dolog szerintem, sőt ez a minimum. Még gyerek nélkül is. Ne a családtól szigetelődjünk már el.. 45 perc pedig nem táv, nekünk is ennyire van.

Ennyit megtehet a gyereke, nem a mamától kell várni mindent. Igenis ti vagytok a fiatalok, heti egy délután bele kéne, hogy férjen.

2022. jún. 29. 07:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mint az én anyósom 😅

Ő 1 órára lakik. Mi havonta jártunk hozzá, ő 1x nem jött.

Egyszer ezen nagyon összevesztünk. Mert vigyem hetente. Hogy ne, persze. Megkérdeztem, hogy füzeti az üzemanyagit?! Csak 1 oda vissza út 5 ezerre jött ki. Hetente menni, az havi 20ezer...

Ő meg nyugdíjas igazolvánnyal eljöhetne ingyen.

Kirándulni, túrázni eljár, ahhoz nem fáradt, de az unokájához nem jön, mert fáj a lába.

Akkor én kijelentettem, akkor látja legközelebb az unokáját, ha ő jön.

Ennek 2 és fél éve. Azóta nem láttuk. És azóta lett mégegy unokája is 😅

2022. jún. 29. 08:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondtam, hogy pont ugyanolyan távolság Szeged-Kecskemét, mint Kecskemét-Szeged. Mindenkinek van kocsija, de nekünk a 3 gyerekkel, összes cuccukkal baromi macera menni, egy napra felesleges, több napra idegörlő. Hát mivel ők úgy gondoljàk, hogy nekünk kéne menni, mi úgy gondoljuk, hogy akkor ez nekünk évi 3x pont elég. Vita nincs belőle, ha szólnak, mondom, hogy az ajtó nyitva, a címünk ismert! (És egyébként a 6 év alatt sosem vigyáztak rájuk, tehát az nem állja meg a helyét, hogy akkor persze viszem, ha vigyázni kell rájuk). Egyszerűen vannak ilyen emberek, akiknek a saját lakhelyük várostábláját elhagyni mission impossible...
2022. jún. 29. 08:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

6-os részben igazad van, de ahol ez már felmerül ott annyira nem élő és kölcsönösen örömet okozó családi kapcsolatok vannak.

Nagyon ki tudnak uresedni az ilyen látogatások, ilyen múzeumlátogatás szintre sullyedt nálunk is. A gyerekek halálra unják magukat, nekem extra meló, hogy lefoglaljam őket, ráadásul egy abszolút nem gyerekbiztos házban, teljesen lefaradok én is, de két óra után ők is, aposom el is megy délután aludni, és amúgy sem talaljak a hangot a gyerekekkel. 150 km, így is megyünk két havonta, ok meg nem jönnek mert kell menni a nyaralóba füvet nyírni. Sajnos ez ilyen ongerjeszto folyamat mert egyre kevesebb a közös pont, aztán ezért egyre kevésbé akarsz menni...

2022. jún. 29. 08:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg csak a kötözködésről szól. Mi jártunk egy darabig anyósomhoz, kb 2 hetente, mert négy a gyerek előtt is a felújításra panaszkodott, hogy amiatt nem tud jönni, azt nem lehet otthagyni. Persze tudtuk hogy ez kifogás, de azért mentünk mi. Aztán egyszer kiborult, hogy milyen gonoszok vagyunk hogy ő mindig pattog nekünk, bezzeg mi sosem viszonozzuk a vendéglátást. Mondtuk neki hogy semmi gond, akkor legközelebb jöjjön ő. Azt mondta oké, majd szól ha ráér. Egy hétre rá felhívta a férjemet, hogy őt most vérig sértettük mert felé se nézünk, fel se hívtuk. Na ott a férjem nagyon kiakadt, nem is beszéltek már hónapok óta.
2022. jún. 29. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!