Kedves anyukák, van ugy hogy megbántad egy -egy megmozdulás cselekedett, hangos szováltást, kiabálást, büntetést gyermekeddel szembe?
Figyelt kérdés
Én tegnap dolgaimat nagyonsajnálom, nem akartam csunyan bezsélni, és kiabálni
Bocsánatot kértem a gyerektöl, röstelem magamés megprobálok higgadtabb maradni egy egy Hiszti közben.
2015. máj. 14. 08:47
1/6 anonim válasza:
Igen előfordul nálam is. Sőt minden anyukánál!
2/6 anonim válasza:
Igen. A középsőt egyszer nagyon kiosztottam a 3. gyerek születése utáni fél évben. Szabályos dühkitörésem volt, mert nem fogadott szót, akkor volt 6 éves.
3/6 anonim válasza:
Igen, nekem mindig bűntudatom van amikor kiabálok velük.
4/6 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kértem remélem nem haragszik rám mert zseretem
2015. máj. 14. 09:07
5/6 anonim válasza:
Sajnos nálam is volt már, hogy megbántam mert nagyon kiabáltam szegénnyel. És még jobban fáj, amikor azt látom hogy milyen gyorsan megbocsát, mert ő sokkal jobb, mint én...Szerencsére nem sűrűn fordul elő, talán eddig három olyan alkalom volt (4 éves), amikor nem úgy reagáltam egy-egy hisztijére ahogy kellett volna.
6/6 anonim válasza:
Pont tegnap este.
Jött a vihar, amitől fél, és
folyton futkosott a házban, ahelyett hogy összeszedte volna a játékait.
Én csináltam neki a vacsit, mikor futott be a konyhába a viharjelentéssel, kb huszadszor. "anya, villámlott, mindjárt dörög, ne ijedj meg!" Én meg odafordultam, kezemben a zsemle, pont vágtam ketté, már ideges is voltam, és a fűrészes késsel a mutatóujjamtól átlósan végigvágtam a tenyerem. És robbantam.
Persze utána bementem és megbeszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!