Van még más is, aki rajtam kívül úgy gondolja, hogy hangos zene mellett nem tud teljesen nyugodtan aludni egy baba?
Ez attól függ mikor és milyenek a körülmények.
Egy gyerek bárhol el tud aludni ha elég fáradt.
De rendszeresen pl este tv vagy zene mellett elaludni egyáltalán nem jó neki.
De hidd el, elég sokan!
Nemrég baráti körben két élménybeszámoló is jött, ahol az egyik baba 8, a másik 5 hónapos volt és hajnali kettőig ott voltak a lagziban.
Nemrég pedig mi voltunk egyben, ahol egy két hónapos baba "aludt" a kocsiban éjfélig!
A rendszeres zaj szerintem nem tesz jót, de egy-egy alkalom még nem káros. Ismerősöm volt Indiában, a táncoló emberek mellett volt néhány matrac, a gyerekek meg azon édesdeden aludtak.
Ha arról van szó, hogy egy alkalom, lagzira mentek, akkor ha a gyerek fáradt akkor aludni fog. Nem lesz semmi baja attól, hogy nem az ágyikójában alszik egy alkalommal és nem lábujjhegyen járnak körülötte.
Köszi!
Hát akkor ezek szerint csak én gondolom azt,hogy akkor én inkább otthon maradok mondjuk egy két hónapos babával, a férjem meg megy max.egyedül. Nekem valahogy tényleg ez az alap!
Szegényt láttam,hogy néha hogy összerezzen, amikor a dobos nekiállta püfölni a hangszert! Nem tudom, én ilyen helyre egyszer sem vinnék pici babát!
én rendszeresen a kocsiban aludtam a lagzikkor, mégsem lett semmi bajom. Nem hiwszem, hogy évi 1-2 alkalom akkora baj lenne...
ráadásul nem a hangfal mellett alszik a baba, hanem kinn a kocsiban, ahol jobb esetben picit van lenn az ablak, de az étterem ajtaja csukva, babán esetleg sapka...
ez részemről kifejezetten a mártírkodás kategória, hogy jajj, most gyerek van, nekem most tilos szórakozni...
persze az se mindegy, hogy a tesó, vagy a 3. szomszéd eskije, amire amúgy se mennék el, csak kifogás kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!