Mennyire árt egy 23 hetes magzatnak egy rockkoncert?
Figyelt kérdés
Férjemnek búcsúkoncertje lesz, szeretnék elmenni, de nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet. Előző gyermekemnél már felvetettem ezt a nőgyógyászomnak, azt mondta, épp most szült egy operaénekesnő páciense teljesen egészséges gyereket, ne aggódjak. De mégis motoszkál bennem hogy ártok. Szerintetek???2012. okt. 3. 12:39
1/8 anonim válasza:
A nagy zaj nem lesz neki kellemes (az uh-kon is azért ficánkolnak annyit), vagy baj csak akkor lehet, ha megütik a hasadat.
2/8 Jégtánc válasza:
Élvezzétek a koncertet:)) Menj nyugodtan:)) Nem kell aggódni,nem lesz semmi baja
3/8 anonim válasza:
sose fogom elfelejteni, hogy amikor 25 hetes voltam, elmentünk moziba a férjemmel. Valami akció film volt, jó hangos. A kislányom a pocakomban minden erősebb hangnál rúgott egyet, meg a mozi után is jóval aktívabban mozgott pár óráig. Szóval lehet, hogy zavarja a picit. Azért az opera meg a rock nem egy hangerő...
4/8 anonim válasza:
Én sem mennék!
A férjemnek fúvószenekari koncertje volt, amikor én terhes voltam. Az elég hangos, az első 10 perc után úgy elkezdett mocorogni a babám,hogy már rendesen fájt. Inkább eljöttem!
5/8 anonim válasza:
Én nagy kézilabda szurkoló voltam. A terhességem alatt nem jártam meccsre. Nagy a zaj és ahol sok ember van még véletlenül is meglökhetnek, neked mehetnek, rosszul lépsz a lépcsőn a tömegben stb... Kb. hasonló egy rock koncert is.
6/8 Jégtánc válasza:
Gratula a lepontozóknak.Azért mert nektek ez a véleményetek és úgy gondoljátok,azért más hadd ossza meg a saját véleményét.Nem is értem mi a fene ez a lepontozgatás.A kismama nyugodtan menjen koncertre ,nem ő lesz az első és az utolsó.Ha zavarni fogja,akkor azt úgyis észreveszi,és vagy hazamegy,vagy hátrébb áll.A terhesség egy állapot.Ezt ne felejtsétek már el.Nem kell azért begubózni.
7/8 ava87 válasza:
Ha nem állsz a hangfalak mellé, akkor szerintem nem gond :)
Én nagy koncertrejáró voltam a fiam születése előtt, de amikor terhes voltam nem mentem, bár ennek igazából az volt az oka, hogy akkor még ugye lehetett bent dohányozni. Nem akartam a babámat kitenni a füstnek, plusz épp elég volt nekem a leszokás, nem akartam azt nézni, hogy mások cigiznek. De egy ilyen eseményt szerintem nem kéne kihagyni. Legfeljebb ha úgy érzed, hogy a babának nem jó, akkor eljössz (ha ez megoldható).
8/8 anonim válasza:
Az első lányommal a pocakomban voltam koncerten is, Sziget fesztiválon is, semmi baja nem lett tőle, már 6 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!