Napgomba árthat a magzatnak?
Nem, nem lesz tole baja.
Elvileg nem igazan terjed, pontosabban hajlam kell hozza, ha ez megvan, akkor kesobb neki is lehet. Toled fuggetlenul is.
Viszont kezeld, mert nem tart sokaig.
En tobb dolgot is probaltam, nekem mar gyermekkorombam elonott es anyukam rendszeresen vitt borgyogyaszhoz.
Mindenfele ecsetelot kaptam evrol evre, ami segitett is, de kovetkezo evben, vagy par honap mulva ujra elojott.
Mar felnott voltam, amikor az egyik doki elarulta, hogy konkretan ez a hajas fejborrol terjed, hiaba kezelgettek a testemet, a hajamrol lehullva ujra elterjedt.
Akkor nizoralt vettem, par hetig azzal (is mostam a hajam). Nem olcso, de nem is fogy sok belole. A habbal a boromet is lemosom ilyenkor. Azota mar nem allandoan hasznalom, hanem ket-harom hetente normal samponos hajmosas utan ezzel is megmosom (a boromet is) es par percig rajtahagyom.
Konkretan evek ota nem jott elo.
De ha ez nem mukodik, akkor szules utan menj el dokihoz, mert szajon at szedheto gyogyszer is van ra, azzal kiirtod teljesen es utana mar csak megelozni kell a kiunulast samponnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!