Szoptatok. Megrándult a hátam és nem bírok megmozdulni. Mit tegyek?
Háziorvost hívtam, nem jön ki. Amúgy sem tudja(!!!), hogy szoptatás mellett mit adhat.
E-lactancia oldalon néztem az összes itthon levő cucc hatóanyagát, low risk vagy ultra low risk. De azért felhívtam a védőnőt, akinek "fogalma sincs, algopirint szoktak adni". A gyerekorvos szerint paracetamol es ibuprofen is mehet, de a krémekről nem tudott mit mondani.
Timit tennétek? Próbálok hívogatni csontkovácsot,masszőrt, de kicsit tartok is tőlük ,meg eddig se vettr fel.
"A gyerekorvos szerint paracetamol es ibuprofen is mehet"
Ebben mi nem egyértelmű?
Diclofenac tartalmú is mehet
Voltaren pl
Nekem a doki szoptatás alatt csak ibuprofent ajánlott és hogy pihenjek (ez a fél éves és a 2 éves gyerekekkel megoldhatatlan kb).
Nekem a séta jött be, eleinte picit görnyedve mentem de szép lassan jobb lett, kb 3 nap alatt múlt el teljesen.
Esti fürdetés és mindenféle hajlongást hagyd másra, szoptatni vagy nagyon jól körbe/alátámasztva vagy fekve csináld szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!