Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet, hogy mégsem enyém a...

Lehet, hogy mégsem enyém a gyerek?

Figyelt kérdés
3 hónapja szült a feleségem, és véletlenül felmerült bennem a gyanú, hogy talán nem is az enyém a gyerek. Még az általános iskolából rémlett valami, hogy hogyan öröklődnek a vércsoportok, és most a neten előkerestem egy ilyen táblázatot. Tehát a nejemmel mindketten 0-ás vércsoprtúak vagyunk, a gyerek viszont B vércsoportú. Hogyan lehetséges ez?? Kérlek nyugtassatok meg, mert már egy órája ezen kattogok és ezidő alatt elszívtam fél doboz cigit.

2024. febr. 11. 19:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
88%
Nem csinálnak rutinszerűen vércsoport meghatározás t az újszülött nél. Ezt a B- vércsoportot honnan veszed , már műtötték a kicsit?
2024. febr. 11. 20:59
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet ilyen, ha biztosan ezek a vércsoportok.

Ha nem szeretnéd ezt így egyből felvetni, akkor lehet végeztetni apasági tesztet, persze nem ingyen. Ezzel eloszlatnád vagy megalapoznád a gyanúdat, anyukának nem kell tudni róla. Keress rá google-n. (Ez teljesen legális.)

2024. febr. 11. 21:12
 23/30 anonim ***** válasza:
88%
#21 Ha RH negatív az anya akkor mindenképp van vércsoport meghatározás, de vannak olyan kórházak ahol mindenkinek csinálnak.
2024. febr. 11. 21:18
 24/30 anonim ***** válasza:
78%

Ha kettőtök vércsoportja biztosan nullás, akkor kizárt, hogy a te gyereked legyen. A hasonlóság hiánya még hagyján, de ez nem.

Csak utána kellene nézni komolyabban, hogy kinek a gyerekét nevelgeted.

2024. febr. 11. 22:10
 25/30 anonim ***** válasza:
79%

Annyit hozzátennék, hogy van rá esély, hogy két 0-s vércsoportúnak eltérő gyereke születik, de nagyon pici rá az esély.

Pl. olvastam olyan esetről, hogy az ikrek dns-e néha “összekuszálódik” pl. volt, akinek úgy derült ki, hogy volt elhalt ikertestvére, hogy a pasi y kromoszómája az ikertesóé volt, ők is valahogy az eltérő vércsoport miatt kezdték kivizsgáltatni azt, hogy mi van.

De ahogy írták ennél több nagyságrenddel nagyobb a valószínűsége, hogy vagy elrontották a tesztet vagy megcsaltak vagy elcserélték a gyereket.

2024. febr. 12. 01:47
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

"Anyám már az első perctől mondogatta, hogy nem hasonlít rám a gyerek"

Erre mondjuk nem kellene alapozni. Az én gyerekem senkire nem hasonlít egyikünk csaladjabol sem

2024. febr. 12. 06:35
 27/30 anonim ***** válasza:
76%
Akkora kamu ez a kérdés :D Egy normál választ nem ér meg.
2024. febr. 12. 07:59
 28/30 anonim ***** válasza:
84%

Nekem meseszerű a sztori, kiír vki kérdést, hogy a fenébe lehetséges, majd később nyögi be, hogy tudomása szerint volt valami kalandja a párjának. Emellett vércsoportot speciális esetben néznek, és tüntetnek fel.

Ha esetleg mégsem kamu a történet, az anya vércsoportja biztosnak tekinthető, hiszen a terhesség során többször is nézik, fel is van tüntetve az orvosi dokumentumokon. A sajátodat honnan tudod, ill. a babáét? Az én ismereteim szerint két nullásnak nem lehet B-s gyereke, de mint írtam, szerintem a kérdés kamu.

2024. febr. 12. 08:27
 29/30 anonim ***** válasza:
84%
Off, de én is tudom születése óta a gyerekem vercsoportjat, mert sárga lett és vettek tőle vért, mielott hazaengedtek minket, és fel van tüntetve a vercsoportja. Szerintem ez nem egy nagy dolog.
2024. febr. 12. 10:44
 30/30 anonim ***** válasza:
57%

Én 0 rh- vagyok, így szülés után rögtön csináltak vércsoport tesztet a gyereknek, hogyha szükséges, akkor kapjak anti D injekciót, de a gyerek is 0 rh- lett. Apuka meg 0 rh+.

És mindketten kék szeműek vagyunk, a gyerekünk szeme is kék.

Arcra + a füle most még rám hasonlít, de a haja,hajvonala és az álla az kiköpött apja.

Egyszer lefotóztam őket ahogy ugyanabban a pózban alszanak, ugyanúgy hason, jobb láb felhúzva, egyik kéz a fej alatt.. Röhögve küldtem anyósomnak, hogy ide fixen nem kell apasági teszt :D

2024. febr. 12. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!