Lehet, hogy mégsem enyém a gyerek?

Nem lehet ilyen, ha biztosan ezek a vércsoportok.
Ha nem szeretnéd ezt így egyből felvetni, akkor lehet végeztetni apasági tesztet, persze nem ingyen. Ezzel eloszlatnád vagy megalapoznád a gyanúdat, anyukának nem kell tudni róla. Keress rá google-n. (Ez teljesen legális.)

Ha kettőtök vércsoportja biztosan nullás, akkor kizárt, hogy a te gyereked legyen. A hasonlóság hiánya még hagyján, de ez nem.
Csak utána kellene nézni komolyabban, hogy kinek a gyerekét nevelgeted.

Annyit hozzátennék, hogy van rá esély, hogy két 0-s vércsoportúnak eltérő gyereke születik, de nagyon pici rá az esély.
Pl. olvastam olyan esetről, hogy az ikrek dns-e néha “összekuszálódik” pl. volt, akinek úgy derült ki, hogy volt elhalt ikertestvére, hogy a pasi y kromoszómája az ikertesóé volt, ők is valahogy az eltérő vércsoport miatt kezdték kivizsgáltatni azt, hogy mi van.
De ahogy írták ennél több nagyságrenddel nagyobb a valószínűsége, hogy vagy elrontották a tesztet vagy megcsaltak vagy elcserélték a gyereket.

"Anyám már az első perctől mondogatta, hogy nem hasonlít rám a gyerek"
Erre mondjuk nem kellene alapozni. Az én gyerekem senkire nem hasonlít egyikünk csaladjabol sem

Nekem meseszerű a sztori, kiír vki kérdést, hogy a fenébe lehetséges, majd később nyögi be, hogy tudomása szerint volt valami kalandja a párjának. Emellett vércsoportot speciális esetben néznek, és tüntetnek fel.
Ha esetleg mégsem kamu a történet, az anya vércsoportja biztosnak tekinthető, hiszen a terhesség során többször is nézik, fel is van tüntetve az orvosi dokumentumokon. A sajátodat honnan tudod, ill. a babáét? Az én ismereteim szerint két nullásnak nem lehet B-s gyereke, de mint írtam, szerintem a kérdés kamu.

Én 0 rh- vagyok, így szülés után rögtön csináltak vércsoport tesztet a gyereknek, hogyha szükséges, akkor kapjak anti D injekciót, de a gyerek is 0 rh- lett. Apuka meg 0 rh+.
És mindketten kék szeműek vagyunk, a gyerekünk szeme is kék.
Arcra + a füle most még rám hasonlít, de a haja,hajvonala és az álla az kiköpött apja.
Egyszer lefotóztam őket ahogy ugyanabban a pózban alszanak, ugyanúgy hason, jobb láb felhúzva, egyik kéz a fej alatt.. Röhögve küldtem anyósomnak, hogy ide fixen nem kell apasági teszt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!