Lehet, hogy mégsem enyém a gyerek?
9-es az hogy lehet,hogy az elsô férjem barna szemü volt és én is,a lányom kék szemű lett!!!???
A mostani férjem olyan kék szemű mint az ég,de a fiam szeme barna lett..???!!!

"Tehát a nejemmel mindketten 0-ás vércsoprtúak vagyunk"
A te vércsoportod mikor lett nézve? Nekem a születési kiskönyvemben 0Rh+ szerepelt, 24 évesen, véradáskor derült ki, hogy valójában ARh+.
Itt azt írod, hogy "Picit kreol a gyerek, és kb pont egy éve volt valami kalandja egy cigánnyal, de megesküdött rá, hogy soha nem feküdtek le."
A gyerek elmondásod szerint három hónapja született. Ha valóban sötétebb a bőre. Akkor az asszony valóban meg csalt.
Sajnálom, de jobb ha szakítasz, mert ezt soha nem fogod megbocsátani.

"és kb pont egy éve volt valami kalandja egy cigánnyal, de megesküdött rá, hogy soha nem feküdtek le"
:DDDD
Aha, csak együtt olvasták az Örkény összest, ugye?

"rá kell bólintani hogy helyes név van rajta"
Nekem nem kellett rábólintani semmire. És olyan nagy volt a karkötő, hogy még azelőtt leesett, hogy hazamentünk.
"másrészt egy anya ezer közül is felismeri a saját babáját akkor is ha valami miatt csak fél percre láthatta"
Akkor én nem vagyok anya, mert nem ismertem volna meg az első pillantás után, mert egyáltalán nem voltam magamnál. El is ajultam.
Egyébként az élettani sárgaság pont olyan, mintha kreol lenne a gyerek. Nálunk az első kb. 10 hetes korára "fehérdett ki". A koromfekete hajával jól nézett ki (annó én is azzal születtem, utána lett szőke).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!