Menjünk be a kórházba a lányommal vagy még várjunk holnapig?
Ma mikor mentem érte a suliba, azzal fogadott, hogy elesett és fáj a lába.
Haza értünk megnéztem neki. Egy nagy kőbe botlott meg és esett el. A jobb bokája oldalt kicsit megvan duzzadva. De igazán a lábfeje közepén fáj neki. Érintésre, terhelésre is fájdalmat jelez. Nehezen tud rá állni talppal a lábára, akkor is azt mondta, hogy fáj neki. Lábujjhegyen tud menni.
Be lilulva, kékülve nincs neki. Oldalt ahol a duzzanat van ott vagy egy kis sárgás elszíneződés.
Nem tudom eldönteni, hogy még ma menjünk be a kórházba, hogy nézzenek rá mert mivan ha esetleg csont repedés/törés. Vagy várjunk holnapig, jegeljuk és meglátjuk hogy alakul?
Reggel ráértek sebészetre, onnan küldenek röntgenre, ahol kiderül mi a gond.
Jobbulást!
A lányomnak 1 hét fekvőgipsz lett egy apró kis botlásból. Fájlalta, de semmi külső nyom nem volt. A gyakorlatot is be tudta fejezni, ami közben megsérült.
A lábfej oldalsó részén egy pici csont erősen zúzódott vagy eltört, de 3 orvos sem tudta megállapítani, hogy pontosan mi a helyzet.
Fekvőgipsz után 2 hétig rögzítve volt, utána már semmi. Kb. 3 hónapig fájt még neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!