Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Menjünk be a kórházba a...

Menjünk be a kórházba a lányommal vagy még várjunk holnapig?

Figyelt kérdés

Ma mikor mentem érte a suliba, azzal fogadott, hogy elesett és fáj a lába.

Haza értünk megnéztem neki. Egy nagy kőbe botlott meg és esett el. A jobb bokája oldalt kicsit megvan duzzadva. De igazán a lábfeje közepén fáj neki. Érintésre, terhelésre is fájdalmat jelez. Nehezen tud rá állni talppal a lábára, akkor is azt mondta, hogy fáj neki. Lábujjhegyen tud menni.

Be lilulva, kékülve nincs neki. Oldalt ahol a duzzanat van ott vagy egy kis sárgás elszíneződés.

Nem tudom eldönteni, hogy még ma menjünk be a kórházba, hogy nézzenek rá mert mivan ha esetleg csont repedés/törés. Vagy várjunk holnapig, jegeljuk és meglátjuk hogy alakul?

febr. 1. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Ha holnap reggel tudtok menni, én megvárnám, nem éjszakára mennék be. Addig úgy kezelném, mint egy durva zúzódást, jegelés, pihentetés.
febr. 1. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Én is holnap vinném, de akkor is megnézetném, ha holnapra jobban lesz.
febr. 1. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Reggel ráértek sebészetre, onnan küldenek röntgenre, ahol kiderül mi a gond.

Jobbulást!

febr. 1. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha délután nem volt fontos mert nem volt az akkor ne estére rohangálj vele. Reggel ráér.
febr. 1. 20:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam, hogy reggelre meglátjuk milyen lesz és akkor be megyünk.
febr. 1. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Múltkor a lányommal mi is úgy voltunk, hogy este jegeltük, aztán reggelre rosszabb lett, akkor bevittem a balesetire. Neki a kisujja tört el 2 helyen. De nem fájt olyan nagyon neki, csak fel volt dagadva. Reggelre meg be is lilult elég szépen.
febr. 1. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
55%

A lányomnak 1 hét fekvőgipsz lett egy apró kis botlásból. Fájlalta, de semmi külső nyom nem volt. A gyakorlatot is be tudta fejezni, ami közben megsérült.

A lábfej oldalsó részén egy pici csont erősen zúzódott vagy eltört, de 3 orvos sem tudta megállapítani, hogy pontosan mi a helyzet.

Fekvőgipsz után 2 hétig rögzítve volt, utána már semmi. Kb. 3 hónapig fájt még neki.

febr. 2. 06:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!