Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 éves babám 11kg szerintetek...

1 éves babám 11kg szerintetek az kevés ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2950g született most 1 éves múlt és 11kg szerintem teljes jó a súlya a család viszont azt mondja hogy sovány ezzel én nem értek egyet. Szerintetek ez meg felelő súly vagy valóban kevès?
jan. 31. 20:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%

Milyen magas hozzá?

Nekem a két gyerekem 80 illetve 81 cm volt 1 évesen, előbbi 9,8 kiló, utóbbi kereken 10 kiló hozzá. Teljesen arányosak voltak, nem kövérek, nem soványak. Szóval ha a tiéd is ilyen 80 centi körül van, akkor egyáltalán nem kevés. Maximum akkor, ha sokkal magasabb az átlagnál.

febr. 1. 12:21
 22/22 A kérdező kommentje:
3 nap múlva lesz 1 éves és 1 hónapos. 80cm a babócám nem duci de én nem is látom soványnak de rajtam kivűl mindenki azt mondja hogy sovány.
febr. 2. 09:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!