Melyiket választanátok? Gyermek vagy iskola?
Figyelt kérdés
Most 2 hónapos a babám. Szeretnék tanulni, hogy végre diplomázhassak és olyan munkakörben dolgozhassanak, ami nem fizikai munka. Most lenne időm, hogy vissza ülhessek az iskolapadba. (Még ha levelező munkarendről is lenne szó.) Most kell jelentkezni. Sikeres felvételinél szeptemberben kezdenék. Addigra picurkám már 10 hónapos lenne. Segítségem lenne. Viszont az iskola az kötelesség és tanulni kell. Azt az idő pedig a gyermekemtől (férjemtől) venném el. És a lányomnak most szüksége van rám.(tudom és érzem) Ezt a férjemnek is elmondtam. Szerinte, várjak egy évet és élvezzem ki ezt az időszakot a picivel. Majd egy év múlva pedig vágjak bele. Viszont 3 év az egyetem és szeretnék időben visszamenni dolgozni.jan. 30. 23:11
11/15 anonim válasza:
Én nagyon nehezen rázódtam bele az anyaságba így vártam egy évet, most akartam jelentkezni, de pont akkor kezdődne a képzés mikor mennék vissza dolgozni és a gyerek kezdené a bölcsit úgyhogy megint elbizonytalanodtam...meg persze egyik alapszak sem olcsó és nem is rövidek,mostmár félve vágok ezekbe bele. Sokkal több a kiadásunk mint pár éve, ebben a hónapban a megtakarításhoz kell nyúlnunk mert nem jöttünk ki a fizetés+gyedből.
Milyen képzést néztél ki?
Én emiatt rövid tanfolyamokkal szemezek, de azok hasznosíthatósága is erősen kétséges.
12/15 anonim válasza:
#11: milyen szako(ka)t néztél, hogy csak önköltségesben gondolkozol?
13/15 anonim válasza:
A gyerek előtt kellett volna gondolkodni, mostmár késő. Lehet a kettőt egyszerre csinálni, de nagyon kimerítő. De te akartad.
14/15 anonim válasza:
Hű, de kellemetlen szipirtyó vagy, 13-as! Csak tudnám, hogy ez neked mitől jó! Senki nem adott neked jogot ahhoz, hogy egy idegent kioktass, és még ráadásul nincs is benne tapasztalatod, tehát minden alap nélküli az állításod. Lehúzás helyett inkább értékelni kéne a tanulási szándékot.
15/15 anonim válasza:
13, attól, hogy te béna vagy, más meg tudja oldani, és képes nagyobb sikereket is elérni az életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!