Melyik íróasztalt választanád ezek közül egy elsősnek?
Vagy mást?
Csak azt ne írjátok kérlek, hogy felesleges, mert úgyis a konyhaasztalon fog tanulni. :) Talán, de nálunk kicsi az esélye. Nem olyan a konyhánk. Meg egyébként is kellene a cuccainak.
Ebben az esetben az elsőt választanám
A 2. Nem jó.. az gyerekasztal nem tanulós..
A 3. Tetszik, de nem elég pakolós..
Hova fog kerülni az asztal? Ha pont ablak elé, akkor csak a középso jó, mert a többinek a polcresze nem jó emiatt. Illetve emiatt egy esetleges szobaatrendezes, költözés necces.
Más tekintetben az első a legjobb abból a szempontból, hogy vannak tárolói, lehet bele pakolni átláthatóan.
Nekünk az első van, szereti a kislányom.
Én is mert könnyen takarítható, és elférnek a szekrényben a tanszerei
Szerintem kicsit félrevisz ez a "melyiket választanád egy elsősnek" dolog...
Távol álljon tőlem, hogy a zsebetekben kutakodjak, de szerintem minden szempontból érdemesebb egyből egy komolyabb, időtálló darabot választani.
A gyerek ugyanis remélhetőleg nem csak elsős lesz, hanem egyszer majd középsulis is mondjuk. Tudom, ma divat x időközönként átrendezni a gyerekszobát, és egyeseknél ebbe belefér a teljes bútorcsere is - de nem érdemes, és nem az anyagi vagy környezetszennyezési okok miatt.
Írták itt korábban az egyik válaszban, hogy az ablak elé tehető opciók a látás és a koncentráció miatt is jók. Ugyanígy jó az is, ha megszokja az ember az adott bútordarabot a funkciójával együtt - esetünkben azt, hogy annál az asztalnál szokott tanulni. Ha ez sikerül, az nagyon sokat tud segíteni a koncentrációban és nagyon meg tudja könnyíteni hosszú távon a tanulást. Ezért nem érdemes változtatgatni sem az asztalt, sem az asztal helyét. Szóval az íróasztal legyen praktikus és strapabíró. Szerintem. Ezek közül az első a legjobb választás. De lehet másutt is nézelődnék.
Kerdezo, en is most keresek.
Nalatok ( Mo. ) nincs ilyen ?
Amiket linkeltel kar, hogy a 3.nal nincs pakolo hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!