Ha két általános iskola közül kéne ki melyiket választaná? Többi lent.
Tehát az egyik általános iskolában sok a gyerek és egy tanító van a sok gyerekre? Mennyi az osztály létszám? Mit jelent az hogy egy a tanító? Ő tartja az összes órát?
És a másik iskola? Arról nem írtál semmit.
Szerintem nem feltétlen probléma ha nagy az osztály létszám, ha egyébként nincs probléma a gyerekeddel, úgy értem, nem lassú, nincs probléma a figyelemmel, és végig tud ülni 45 percet. Ha kicsit szétszórtabb, lassabban megy neki minden akkor olyan iskolát keresnék ahol kevesebben vannak az osztályban, mert a magas létszámú osztályoknál nem feltétlen várják meg míg a gyerek befejezi az adott munkát pl, bár ez nem mindenhol van így.
Én a sulival beszélnék erről, mondjuk egy nyílt nap jó lehetőség erre.
bocsi, hogy nem a kerdesre valaszolok, de miert baj, ha egy iskolaban nagyobb a kovetelmeny?
Emlekszek, anyukamat a tanitoneni akarta lebeszelni, mikor elsosok voltunk, hogy ne irasson be minket zongorara, mert szegeny gyerek hogy fogja birni!! na ezt sem ertettuk...
Egy atlagos felfogasu gyerekkel nem lesz gond. A fenlott eletben is sok a kovetelmeny. Mikor fogja megszokni, ha nem kis koratol lesz termeszetes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!