Igen,de nem ugyanaz a gyk és az fb. Az én baráti-ismerősi-anyuka köröm nem álneves,kamu,lehet a tiéd többségében ezek szerint az.
Na,ezen azért jót nevettem. Droghoz hasonlítod EZT? :D Szar hasonlat. Drognál nem,nem írnám egyértelműen. De akkor az én barátnőm is drogoztatja kint a gyereket,mivel az angol a közös nyelv a férjével,ráadásul fapados is belőle,még is ezt hallották mindig is a gyerekek. Hú,drogos csúnya szülők,meg mernek szólalni. :D Tényleg ugyanaz,hogy beszélnek egymással angolul,minthogy szerhez nyúlnak. Én mondjuk azt,aki még a 3 éves gyereket is szoptatja ugyanolyan károsnak tartom,mint mondjuk tanítani,na de hogy azt is a droghoz hasonlítsam...hmm...:D Az is a szülő dolga.
jan. 31. 10:55
42/51 anonim válasza:
Egyébként igen,az is számít,hogy mit ír,nem csak hogy álnévvel teszi. Itt viszont tapasztalatot senki sem írt,csak véleményt hogy ne.
jan. 31. 10:56
43/51 anonim válasza:
"Itt viszont tapasztalatot senki sem írt,csak véleményt hogy ne."
Mennyivel ér többet egy egyszemélyes tapasztalat arról, hogy igen, mint a szakemberek több évtizedes, többezer fős kutatási eredményekre alapozott véleménye (amire itt többen is hivatkoztak, nem csak saját véleményként írták le), hogy ne?
jan. 31. 11:08
44/51 anonim válasza:
Egyébként 41,te a kérdezőnek adj tanácsot és véleményt,ne nekem. Te is olyan javaslatot adsz neki,ami szeretnél,amivel én pedig nem értek egyet vele,számomra nem hasznos a tiéd. Majd ő megfogadja a sok válasz közül mivel kezd vele. Ha a tiéddel ért majd egyet azzal,ha máséval máséval.
jan. 31. 11:09
45/51 anonim válasza:
43# De hol hivatkoztak? Lehet átsiklottam,én hivatalos kutatási eredményt bizonyítva alátámasztva nem találtam,de lehet csak a fáradtságtól nem vettem észre. Megnézem mindjárt,ha van olyan,na az hasznos. Amúgy de,hasznosabb ha valaki azt írja,hogy én így csináltam,most 15 éves,nem kellett volna,ezt meg ezt okozott vagy pedig most 15 éves és nagyon jó döntés volt. Ezeket se szabad megfogadni egyből,de azért ezek már tapasztalatok. De az,hogy leírod,hogy ne mert úgy hallottam a szomszédtól,hogy káros,az lótúró.
jan. 31. 11:11
46/51 anonim válasza:
"Ezeket se szabad megfogadni egyből,de azért ezek már tapasztalatok."
De mennyivel ér többet egy ember tapasztalata, mint sokezer szakértő sokezer emberen végzett kutatásával begyűjtött tapasztalata?
jan. 31. 11:16
47/51 anonim válasza:
Na most végignéztem,én nem találok ilyet választ. Hát hol van itt a sok kutatási eredmény? Nem ér többet,de többet hozzátesz,mint a semmi,0 tapasztalat. Szakembert,kutatásokat és tapasztalatot fogadnék meg együttesen. Itt egyik sincs jelenleg a 46 válaszból.
jan. 31. 11:40
48/51 anonim válasza:
"hol van itt a sok kutatási eredmény?"
Pl. emögött a válasz mögött:
"Ha már beszéli az anyanyelvét, akkor nem fog bezavarni!"
Persze, te csak tudodd. A nyelvészek, pszichológusok, pedagógusok véleménye meg kit érdekel, ugye?... Szegény gyerek!
jan. 31. 13:37
49/51 anonim válasza:
48# És itt hol az alátámasztás,kutatási eredmény amiről itt folyamatosan ment a téma?
jan. 31. 13:43
50/51 anonim válasza:
Legalább utalt rá, hogy a szakértők véleménye pont ellentétes. Ettől kezdve már csak egy guglikeresésnyire van az információ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!