Van itt olyan, aki pici korban kezdte a gyermekét játékosan idegen nyelvre tanítani? Ajánlanátok hozzá segédanyagot?
#11! Ezt nekem mondod? Pontosan ezt írtam. Hol látsz te a kommentemben olyat, hogy én a kérdésre válaszoltam?
Arra utaltam, hogy a kérdező azon hisztizik, hogy nem véleményeket kért, majd isteníti #4 kommentelőt, hogy ő adott egyedül értelmes választ, miközben ugyanúgy véleményt írt, mint mindenki más. Azzal a különbséggel, hogy az egyezik a kérdező véleményével. Már csak azt nem tudom, hogy akar a kérdező idegen nyelvet tanítani a gyereknek, ha a magyar is ilyen döcögősen megy?😁
"Ha már beszéli az anyanyelvét, akkor nem fog bezavarni!"
Persze, te csak tudodd. A nyelvészek, pszichológusok, pedagógusok véleménye meg kit érdekel, ugye?... Szegény gyerek!
#16!🤦🏽♀️Nem a miénk egyezik. Azt írtam, azért volt elégedett a KÉRDEZŐ a te válaszoddal, mindenki máséval szemben, mert te azt írtad, amit hallani akart. De a tiéd ugyanúgy vélemény volt, mint a miénk.
"Gyógypedagógusként írom, hogy ... ne csináld. ... Ez a személyes tapasztalatom, csak egy ajánlás."
Írsz egy csomó nagyon is fontos dolgot, aztán az egészet áthúzod ezzel a mondattal? Ennek így mi értelme? Nem, ez nem csak a személyes tapasztalatod, hanem az egész szakmád tapasztalata! Nem "csak egy ajánlás" a sok közül, hanem szakember javaslata egy halom másik szakember tapasztalata, meg kutatási eredményei alapján! Legyen már benned valami tartás, könyörgöm! Milyen szakember leszel így, ha ennyire nem adsz hitelt a saját szakterületed összes szakemberének?
Kérdező, nagyon kiszúrsz a gyerekeddel, ha nem hallgatsz a tanácsaira.
Egyetértek azzal, hogy rossz lesz a kiejtése, de valószínűleg akkor is az lesz, ha a kérdező nem szól hozzá angolul egy árva szót se... Nagy eséllyel totál magyarosan beszélő angoltanárok fogják tanítani a közoktatásban 12 évig, és a szintén totál magyarosan és helytelenül beszélő osztálytársaival fog különféle szituációs gyakorlatokat végezni, stb...
Aki nem ismer személyesen anyanyelvi szinten beszélőt, annak egy vagyonba kerülne ilyennel taníttatni a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!