Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki pici...

Van itt olyan, aki pici korban kezdte a gyermekét játékosan idegen nyelvre tanítani? Ajánlanátok hozzá segédanyagot?

Figyelt kérdés
Lehet társasjáték, foglalkoztató füzet, weboldal vagy bármi, ami nektek bevált. Pl.letölthető anyagok, szótanító játék, hangos mese, dalok stb.?

jan. 30. 10:00
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
Miért 8#,itt bárki válaszolt-e a kérdésre? Véleményeket ír mindenki,konkrétan a kérdésre senki nem válaszolt,te sem. Kb mintha a kérdező véleményekre lett volna kíváncsi,pedig nem arra volt. :D
jan. 30. 13:22
 12/51 anonim ***** válasza:
60%
Akkor vegye úgy a kérdező, hogy itt senki sem kezdte a kicsi gyereket angolra tanítani, és nem tudunk ilyen anyagokat.
jan. 30. 13:24
 13/51 anonim ***** válasza:
Még jöhet olyan válaszoló,aki tud segíteni érdembe kérdező. :)
jan. 30. 13:49
 14/51 anonim ***** válasza:
34%

#11! Ezt nekem mondod? Pontosan ezt írtam. Hol látsz te a kommentemben olyat, hogy én a kérdésre válaszoltam?

Arra utaltam, hogy a kérdező azon hisztizik, hogy nem véleményeket kért, majd isteníti #4 kommentelőt, hogy ő adott egyedül értelmes választ, miközben ugyanúgy véleményt írt, mint mindenki más. Azzal a különbséggel, hogy az egyezik a kérdező véleményével. Már csak azt nem tudom, hogy akar a kérdező idegen nyelvet tanítani a gyereknek, ha a magyar is ilyen döcögősen megy?😁

jan. 30. 13:52
 15/51 anonim ***** válasza:
27%

"Ha már beszéli az anyanyelvét, akkor nem fog bezavarni!"

Persze, te csak tudodd. A nyelvészek, pszichológusok, pedagógusok véleménye meg kit érdekel, ugye?... Szegény gyerek!

jan. 30. 13:57
 16/51 anonim ***** válasza:
14# ,4 és 11# vagyok. Nem,nem írtam sehol,hogy egyezik a véleményünk. :D Leírtam barátnőm esetét. Olvasd el újra,ha így értelmezted.
jan. 30. 13:58
 17/51 anonim ***** válasza:

#16!🤦🏽‍♀️Nem a miénk egyezik. Azt írtam, azért volt elégedett a KÉRDEZŐ a te válaszoddal, mindenki máséval szemben, mert te azt írtad, amit hallani akart. De a tiéd ugyanúgy vélemény volt, mint a miénk.

jan. 30. 14:05
 18/51 anonim ***** válasza:
27%

"Gyógypedagógusként írom, hogy ... ne csináld. ... Ez a személyes tapasztalatom, csak egy ajánlás."

Írsz egy csomó nagyon is fontos dolgot, aztán az egészet áthúzod ezzel a mondattal? Ennek így mi értelme? Nem, ez nem csak a személyes tapasztalatod, hanem az egész szakmád tapasztalata! Nem "csak egy ajánlás" a sok közül, hanem szakember javaslata egy halom másik szakember tapasztalata, meg kutatási eredményei alapján! Legyen már benned valami tartás, könyörgöm! Milyen szakember leszel így, ha ennyire nem adsz hitelt a saját szakterületed összes szakemberének?

Kérdező, nagyon kiszúrsz a gyerekeddel, ha nem hallgatsz a tanácsaira.

jan. 30. 14:05
 19/51 anonim ***** válasza:
85%

Egyetértek azzal, hogy rossz lesz a kiejtése, de valószínűleg akkor is az lesz, ha a kérdező nem szól hozzá angolul egy árva szót se... Nagy eséllyel totál magyarosan beszélő angoltanárok fogják tanítani a közoktatásban 12 évig, és a szintén totál magyarosan és helytelenül beszélő osztálytársaival fog különféle szituációs gyakorlatokat végezni, stb...

Aki nem ismer személyesen anyanyelvi szinten beszélőt, annak egy vagyonba kerülne ilyennel taníttatni a gyerekét.

jan. 30. 14:15
 20/51 anonim ***** válasza:
55%
Azért írom, hogy ez a tapasztalatom, mert egyrészt nem a gyakorin rendelek, állati kevés az info, ez csak egy általánosítás így, másrészt meg mert úgyis azt csinál, amit akar, nem kötelező érvényű ez az ajánlás.
jan. 30. 14:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!