Köteles vagyok látni a gyereket ?? Elváltam, 2 gyermekem van. Elgondolkodtam azon, hogy mi lenne ha nem látnám többet a gyerekeket ? Miért kell nekem apai láthatásra menni ? Miért kell napi szinten az exfeleségem üzeneteit
olvasnom ? Miért kell nekem ha a gyerekekkel vagyok 10 percenként valamit kivédenem ami hazugság, és úgy hogy ne mondjak rosszat az anyjáról ?
Miért kell nekem úgy beszélgetni a gyerekkel hogy soha semmit ne tudjak meg róluk mert azt ugye tilos.
Egyszerűen elegem lett, a pénzt megkapják, de a gyomrom görcsben van ha a gyerekekkel kell találkoznom.
Van erre valami szabály, vagy simán lelépek azt kész ?
A larthatas jog, amivel vagy élsz, vagy nem. Jogod van nem élni vele.
De most komolyan, ex miatt elhagynad a gyerekeidet?
"Miért kell nekem apai láthatásra menni ?"
Nem kell. A láthatás egy privilégium neked, amivel élhetsz vagy nem. Ami kötelesség, az a gyerektartás fizetése.
Mivel így állsz a gyerekeid láthatásához, szerintem mindenkinek az a legjobb, ha kilépsz az életükből.
Egyetlen kötelességed van, az a gyerektartás fizetése. Azon kívül, ha nem akarsz részt venni a gyerekek életében, nem kell, senki nem is fog kényszeríteni rá.
Az, hogy mi a személyes véleményem/véleményünk erről, inkább nem fejtem ki, de nem szép.
1-es, 6-os, az én apám sajnos születésem óta nem fizet gyerektartást, és nem is indítottak semmilyen pert ellene emiatt, pedig kötelessége lenne fizetni.
Ő ilyen "megcsinálja a gyereket aztán nem vállalja a következményeit" típus, a gyerektartást az államtól tudtuk igényelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!