Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt valaki úgy, hogy 2 babát...

Volt valaki úgy, hogy 2 babát terveztetek, de aztán, mikor megjött a baba, elgondolkodtatok egy 3. -on?

Figyelt kérdés

Vagy akár több -kevesebb gyereknél. X gyereket akartatok és aztán valahogy mégis elgondolkodtatok még egy gyereken.

Olyan furcsa ez. 2 gyereket akartunk, de most, hogy megjött a második, néha elbeszélgetünk azon, hogy mi lenne, ha még egyet bevállalnánk. Nem most, hanem 2-3 év múlva. Úgy gondoltuk, hogy kábé a kicsi 1 éves korában visszamegyek dolgozni, váltani szeretnék munkahelyet, dolgoznék egy kicsit, aztán belevágnánk. Meg megbeszéltük, ha véletlen becsúszna, megtartanánk-védekezünk, de olvastam jópár nőtől, hogy teherbeesett bogyó mellett-anyám pl spirál mellett lett terhes öcsémmel. Most pláne védekezünk, mert sajnos a második sürgősségi császár lett, így nem lenne tanácsos teherbe esni.

Szóval a kérdésem az, hogy van e köztetek olyan, aki a megbeszélt utolsó gyerek után mégis meggondoltátok magatokat és bevállaltatok még gyereket? Végül bevállaltátok? Hogy sült el?

2015. ápr. 8. 18:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen volt,be is válaltuk.

Öt év külömbséggel szerettem volna 3 babát,ami be is jött,egy..kettő..majd a harmadik 6 évre született.

Aztán ahogy teltek a hetek,elkapott az a fura érzés ami valószínűleg nálad is van,hogy vágytam vágytam még babára...nem lehet kifejezni milyen érzés,boldogság hormon uralta az egész testem gondolataim....

2 évre megszületett a negyedik babám..ezután 4.év elteltével az őtödik babám.

Igy kerek a család ;)

2015. ápr. 8. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!