Elvetéltem új munkahelyem van. Jár nekem táppénz és mennyi?
De, veszélyeztetett lesz automatikusan, de ettől nem feltétlenül kell táppénzre menni, hacsak az éppen fennálló terhességben nincs valami konkrét ok, ami miatt kéne (túlzott görcsölés, barnázás, akármi).
Onnan tudom, hogy nekem is volt tavaly egy vetélésem (missed ab), ami miatt most automatikusan veszélyeztetett terhes vagyok, de mivel amúgy tök problémamentes a jelenlegi terhességem az elejétől fogva, nyugodtan dolgozhatok, fel sem merült, hogy menjek táppénzre.
Szóval kérdező, ha nincs gond, akkor elvileg nyugodtan dolgozhatsz majd akkor is, ha veszélyeztetett leszel.
oké köszönöm, és arra jogosult leszek, ha indokolt, hogy levigyék az óra számot. mivel vidékről járók és így egy nap 15 óra utazással együtt.
Missed ab volt nekem is. Sok boldogságot a kis jövevényhez,remélem hasonlóan jól alakul majd nekem is :)
Első vagyok.
Nem lesz automatikusan veszélyeztetett. 6 terhesség ből 3 gyerekem született és mégsem voltam sosem veszélyeztetett terhes.
A 2., 3., 5. terhességem vetéléssel végződött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!