Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet jobb anya egy 20 éves...

Lehet jobb anya egy 20 éves lány mint én (39 N)?

Figyelt kérdés

A házba beköltöztek a férjem munkatársáék. Egy 20 éves anya, 10 hónapos kisfiú, és a férje 24 éves. Eddig csak néha dumáltak a munkahelyen de mióta egy helyen lakunk nagyon jóban lettek (együtt buszoznak, ebédekre járunk hozzájuk).

A férjemtől folyton azt hallgatom mennyivel jobb feleség és anya a 20 éves lány mert neki 1 hónappal fiatalabb a babája mégis mire hazaér a férje megfőz a kicsivel meg kimos, elmosogat stb... Illetve mennyivel jobban főz. Én mondtam neki hogy bocs de nincs energiám arra hogy 2x amikor alszik a kicsi 1 órát én bármit is csináljak hanem pihenek mert fáradt vagyok. Erre az volt a reakció hogy bezzeg a munkatársa feleségének a gyerek napi fél órát alszik és mégis megcsinál mindent. Illetve hozzám vágta hogy biztos azért van ez mert túl öreg vagyok. Ha átmegxünk ebédre mindig megdicséri a lányt milyen jól főz, elkéri a receptet és előttük mondja hogy én is így csináljam meg hogy én is főzhetnék ilyen változatosan meg többet mert ő 2-napknta főz. Elvileg elege van abból hogy amíg ők 100reket spórolnak mi épphogx kijövünkmert folyton kaját rendelek. Már kezd elszakadni a cérna. A vicc még pluszban hogx mikor legutóbb ottvoltunk a lánynak megjegyezte milyen csinosotthon is illetve milyen szépen lefogyott. Nagyon megsértett. Én csak annyit mondtam hogx szeretnék én is ilyen lenni mert ezekszerint ez az ideálja (a férjemnek) tök bunkón. Mire a lánynak volt pofája megvegyezni hogy ha akarom edzhetünk együtt mert napi fél óra és babával szokott ő is és mennyire élvezi a gyerek is...

Nem pofátlan a férjem? Elvárhatja hogy főzek, mossak, takarítsak gyerek mellett sőt még edzek is?

2024. jan. 28. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
84%
Nehogy már a férj legyen a seggfej azért, mert a kérdező amúgy még egy mosást se képes berakni. Oké, hogy nincs patyolat rend, de ennyire élettelennek lenni... Hát nem csoda, hogy a férj irigykedik, mikor látja, másnak mennyivel életrevalóbb a felesége.
2024. jan. 29. 22:31
 62/73 anonim ***** válasza:
81%
4essel értek egyet. A lány nem akart rosszat, viszont a férjed bunkó paraszt.
2024. jan. 29. 23:42
 63/73 anonim ***** válasza:
85%

kérdező nekem soha nem volt száritogépem,mosogatogėpem ,még is tiszta ruhåk vanak voltak mindig is eltudtam mosogatni gyerek melett is ,ha olyan volt akkor gyerek ment a szobába biztonsági rács becsuk gyerek lått engem én meg felmostam padlot.

de ha meg mindig fåradt vagy akkor menjél orvoshoz ,vizsgåltasd ki magad .

2024. jan. 30. 05:59
 64/73 A kérdező kommentje:

Nem vagyok depressziós gondolom nincs bajom az alvással, nincs bajom a gyerekkel, nem akarok meghalni.

A napirend hogy fel 8- 8 körül kelünk még kicsit lustizok és amíg az ágyban játszik a gyerek én telozok egy fél-1 órát. Ffelöltözünk, tisztába teszem. Megyünk a másik szobába játszni. Tornyot építek neki stb és igen van hogy néha megy a tv de azért nem arról van szó hogy egész nap döglök... makd este 6kor megy fürdeni és aludni.

2024. jan. 30. 07:32
 65/73 anonim ***** válasza:
87%
Emberek, nem tűnik fel, milyen kamukérdés ez? :D
2024. jan. 30. 07:37
 66/73 A kérdező kommentje:
Menjél már kérdése alá trollkodni itt minden is kamu nem?!
2024. jan. 30. 07:41
 67/73 anonim ***** válasza:
40%

"Nehogy már a férj legyen a seggfej "

Inkább menjen a buksisimi? Dícsérjük is meg, hogy mekkora f., hogy ahelyett hogy kivenné a részét, csak ekézni tud?

Valahogy elfelejti a többség, hogy a nem azért fizetik a nőket csed/gyed alatt, hogy házitündérek legyenek, hanem hogy a gyereket neveljék. AZ A FELADATUK.

Ha azt se látná el anyuka, AZ minősítené az anyaságát.

Így csak max. "háziasszonysagból" bukott meg.

De az meg eleve nem mindenki akar lenni. Tény: ehhez választhatott volna jobban.

2024. jan. 30. 08:11
 68/73 anonim ***** válasza:
86%
67. Eddig kivette a részét, mert ő mosott. Csak amióta látta hogy a szomszédasszony megtudja csinálni, akkor kapott “vérszemet”… Kérdező maga is leírta.
2024. jan. 30. 08:23
 69/73 anonim ***** válasza:
80%
Azt gondolom,hogy ő ilyen típusú nő. Van ilyen,gondolom van rengeteg üres járat a napba,de azt nem erre fordítja. Hedonista.:D Több kedve van máshoz és hamarabb is ráveszi magát a főzésre,rendrakásra. Ezzel nincs gond,ha neki jó,de akkor ne fikázza már mint egy óvodás kislány a szomszédot,aki viszont házias. Ha fáradt voltam és kész,akkor engem se érdekel semmi,de a férjem részt vesz mindenbe,ő is takarít. Viszont ha akar valaki valamit,azt megcsinálja,én emeletes tortát sütöttem pl a 11 hós mellett,pedig letehetetlen volt,de meg akartam csinálni és meg is csináltam. Neki ezekhez nincs kedve,akkor sem,ha muszáj. És írom ezzel sincs baj,de akkor ne bántsa azt,aki viszont megcsinálja. Amúgy szerintem is kamu,39 éves létére iszonyat gyerekes az íráskép.
2024. jan. 30. 08:58
 70/73 anonim ***** válasza:
76%

67es milyen részét? Az ágyban fekvést vagy a gyerek mellett telefont nyomkodást vegye át apuka?

És miért lenne szemét az apuka? Mert látja másnak milyen feleség jutott, neki meg csak a kérdező?

2024. jan. 30. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!