Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet jobb anya egy 20 éves...

Lehet jobb anya egy 20 éves lány mint én (39 N)?

Figyelt kérdés

A házba beköltöztek a férjem munkatársáék. Egy 20 éves anya, 10 hónapos kisfiú, és a férje 24 éves. Eddig csak néha dumáltak a munkahelyen de mióta egy helyen lakunk nagyon jóban lettek (együtt buszoznak, ebédekre járunk hozzájuk).

A férjemtől folyton azt hallgatom mennyivel jobb feleség és anya a 20 éves lány mert neki 1 hónappal fiatalabb a babája mégis mire hazaér a férje megfőz a kicsivel meg kimos, elmosogat stb... Illetve mennyivel jobban főz. Én mondtam neki hogy bocs de nincs energiám arra hogy 2x amikor alszik a kicsi 1 órát én bármit is csináljak hanem pihenek mert fáradt vagyok. Erre az volt a reakció hogy bezzeg a munkatársa feleségének a gyerek napi fél órát alszik és mégis megcsinál mindent. Illetve hozzám vágta hogy biztos azért van ez mert túl öreg vagyok. Ha átmegxünk ebédre mindig megdicséri a lányt milyen jól főz, elkéri a receptet és előttük mondja hogy én is így csináljam meg hogy én is főzhetnék ilyen változatosan meg többet mert ő 2-napknta főz. Elvileg elege van abból hogy amíg ők 100reket spórolnak mi épphogx kijövünkmert folyton kaját rendelek. Már kezd elszakadni a cérna. A vicc még pluszban hogx mikor legutóbb ottvoltunk a lánynak megjegyezte milyen csinosotthon is illetve milyen szépen lefogyott. Nagyon megsértett. Én csak annyit mondtam hogx szeretnék én is ilyen lenni mert ezekszerint ez az ideálja (a férjemnek) tök bunkón. Mire a lánynak volt pofája megvegyezni hogy ha akarom edzhetünk együtt mert napi fél óra és babával szokott ő is és mennyire élvezi a gyerek is...

Nem pofátlan a férjem? Elvárhatja hogy főzek, mossak, takarítsak gyerek mellett sőt még edzek is?

jan. 28. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:

11 hónapos a babám meg kicsi hogy segítsen.

És igen szerintem is pofátlan hogy a lány adja a férjem alá lovat meg még ajanlgatja hogy edzünk együtt. Ezzel burkoltan lekövérez. A férje nem féltékeny típus. Nem tudom kirakbi a férjem mert gyedből épphogy kifozetném az albérletet.

Ismétlem nem vagyok lusta csak fáradt. Sokat kivesz belőlem a gyerek. Nincs szárítógépünk. Nem akarok beáldozni 1 óra szabadságot erre. Eddig nem volt baj hogy ez van csak mióta ideköltöztek. Eddig megcsinálta a férjem mostmár reklomál. Biztos a kiscsaj telebeszélte a fejét vagy a férje...

jan. 29. 16:08
 52/73 anonim ***** válasza:
60%
Attól még mosni kéne, a főzést értem az macera,de a mosás az automatikus, a teregetes max 15 perc. A szomszéd anyuka csak túl fiatal és olyan naív hogy nem veszi észre hogy férjed alá teszi a lovat,te meg nyugodtan teremtsed le mások előtt akkor férjed és a szomszéd anyuka is észreveszi magát.
jan. 29. 16:57
 53/73 anonim ***** válasza:
51%
huu kérdező, szegény férjed. Oké akkor pihikézz a kanapén a retek meg egyen meg, de ne panaszkodj a a férjednek imponál az olyan nő aki normálisan vezeti a háztartást. Mond meg neki hogy te nem érsz rá tornázni mert akkor van a Rozalinda és nézni kell.
jan. 29. 17:02
 54/73 anonim ***** válasza:
66%

#52! Akkor magát is lekövérezi, mivel az "együttben" ő is benne van.🙄

Azért kétlem, hogy két közel azonos korú gyerek alvásigénye között akkora különbség van, hogy ő mindent meg tud mellette csinálni, te meg semmit. Ha tetszik neked, ha nem, igen, a 20 éves lány szorgalmasabb nálad és jobban menedzseli az idejét. A férjed ezt jól látja. Lehet, hogy az ő férje is jobban csinálja a dolgát a tiednél, te is a fejéhez vághatod, de a lánynál ettől még nem leszel ügyesebb.

jan. 29. 17:05
 55/73 anonim ***** válasza:
79%
Sajnállak, hogy ilyen rosszul választottál. Nem a lány a fő probléma, hanem hogy anyagi függőségbe, önálló egzisztencia nélkül vállaltál egy hímsoviniszta gyökérnek gyereket. Ilyen kiszolgáltatott kapcsolatban vagy azt csinálod, mint a kislány és kiszolgálod az "uradat", vagy nyeled a sértéseit és számolod vissza a napokat, amikor leléphetsz.
jan. 29. 17:11
 56/73 anonim ***** válasza:
53%

54 🤣🤣🤣🤣🤣

Sógornőm gyereke isteni alvó,pedig borzalmasan nevel. Enyém sosem.alszik eleget és letehetetlen matricababa. De mondok jobbat férjem rossz alvó volt sógorom legjobb alvó. Én 5 éves koromig nem.aludtam át éjszakát tesóm az ütvefúrót is átaludta,szóval de van olyan hogy a gyerek genetikailag rossz alvó. Anyám mondta hogy nálam volt hogy neki kiesett pár másodperc néha annyira nem aludt,öcsémnel meg vígan vezette a háztartást. Jó alvó gyerek, esetleg nem szeparációs szorongásos gyerek naaaagyon sokat számít és bizony ez kihat a szülő energiájára is. Amióta gyerekem van nem bíroknéha felkelni sem,előtte meg vígan jógáztam,tancórára jártam.munka után. Biztos hormonhaztartás is benne van,van aki egyszerűen jobban bírja a szülés után és rohadtul leordítanám a férjem ha ő papolna miközben ő kialudhatta magát sőt emberek között is járt...

jan. 29. 17:14
 57/73 anonim ***** válasza:
81%
Ok, az, hogy esetleg a gyerekkel együtt csinálj valamit nem opció. De most tényleg, tök őszíntén. Mit csinálsz egész nap? Játszol a gyerekkel, ülsz mellette a szőnyegen és tv-t nézel vagy telefonozol? Mert azért valljuk be egy 11 hónapossal nem nagyon lehet még értelmes játékot játszani. Vagy mész arra, amerre ő? Nem lehet betenni játékokkal együtt egy utazóágyba ameddig főzöl? Vagy letenni habszivacsot meg plédet a konyhába aztán elvan ott veled egy helyiségben? Nekem akkor is úgy jön le, hogy te nem is akarsz semmit csinálni és a gyerekkel takarózol. 😐
jan. 29. 17:23
 58/73 anonim ***** válasza:
60%

#56! Nem azt mondtam, hogy minden gyerek egyformán alszik, azt meg végképp nem, hogy nevelésfüggő. Egyáltalán nem. De a kérdező úgy festi le, mintha a nőnek nem is lenne gyereke. Azt írta, hogy az övé fél órát alszik napközben, nem is kettőt, mégis megoldja. Vagy ott van, hogy a gyerekkel! együtt tornázik. Egyszerűen úgy alakítja, hogy mindent meg tudjon csinálni gyerek után is, mert meg akarja. A kérdező meg csak fogásokat keres. Nem kell ehhez férjnek lenni, mindenki szemében a másik nő hozzáállása lesz a szimpatikusabb.

A férj panaszát egyáltalán nem támogatom, nem másokhoz kell hasonlítani, hanem jobban kivenni a részét, ha nem tetszik, ami otthon van, mert AZ az ő családja, mindegy, hogy máshol mi van. Szóval neki kuss. De a szomszéd csajt nincs miért szidni.

jan. 29. 17:32
 59/73 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk erről nem a szomszéd nő tehet,hogy a kérdező ilyen mentalitás vagy hogy a férje seggfej. A kérdező láthatóan mentálisan sincs jól,azért viseli ez meg,nyilván irigyli,hogy a szomszédnak megy,ami neki nem. De én se értem mit csinálsz akkor egész nap kérdező.
jan. 29. 18:35
 60/73 anonim ***** válasza:
58%
Nem lehet szules utani depresszio?
jan. 29. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!