A házba beköltöztek a férjem munkatársáék. Egy 20 éves anya, 10 hónapos kisfiú, és a férje 24 éves. Eddig csak néha dumáltak a munkahelyen de mióta egy helyen lakunk nagyon jóban lettek (együtt buszoznak, ebédekre járunk hozzájuk).
A férjemtől folyton azt hallgatom mennyivel jobb feleség és anya a 20 éves lány mert neki 1 hónappal fiatalabb a babája mégis mire hazaér a férje megfőz a kicsivel meg kimos, elmosogat stb... Illetve mennyivel jobban főz. Én mondtam neki hogy bocs de nincs energiám arra hogy 2x amikor alszik a kicsi 1 órát én bármit is csináljak hanem pihenek mert fáradt vagyok. Erre az volt a reakció hogy bezzeg a munkatársa feleségének a gyerek napi fél órát alszik és mégis megcsinál mindent. Illetve hozzám vágta hogy biztos azért van ez mert túl öreg vagyok. Ha átmegxünk ebédre mindig megdicséri a lányt milyen jól főz, elkéri a receptet és előttük mondja hogy én is így csináljam meg hogy én is főzhetnék ilyen változatosan meg többet mert ő 2-napknta főz. Elvileg elege van abból hogy amíg ők 100reket spórolnak mi épphogx kijövünkmert folyton kaját rendelek. Már kezd elszakadni a cérna. A vicc még pluszban hogx mikor legutóbb ottvoltunk a lánynak megjegyezte milyen csinosotthon is illetve milyen szépen lefogyott. Nagyon megsértett. Én csak annyit mondtam hogx szeretnék én is ilyen lenni mert ezekszerint ez az ideálja (a férjemnek) tök bunkón. Mire a lánynak volt pofája megvegyezni hogy ha akarom edzhetünk együtt mert napi fél óra és babával szokott ő is és mennyire élvezi a gyerek is...
Nem pofátlan a férjem? Elvárhatja hogy főzek, mossak, takarítsak gyerek mellett sőt még edzek is?
Egyébként a nővel semmi gond,átlag,nem lusta. Ennyi. Én ilyen barátnőre inkább felnéznék.:D A férjeddel vannak gondok,ne a nőre feszülj miatta. Őt állítsd le.
2024. jan. 28. 17:36
22/73 anonim válasza:
Hát lehet fáj neki, hogy míg a szomszéd dolgos, szorgos, te lusta vagy.
2024. jan. 28. 18:29
23/73 anonim válasza:
Mondjuk kérdező már a kérdésed is szánalmas picit. Nem 20 éves LÁNY,hanem nő és anya,mint te. :D Ha ő lány,te is. De rossz lehet elfogadni,hogy ugyanúgy felnőtt és anya,mint te vagy.
2024. jan. 28. 18:56
24/73 anonim válasza:
Cseréljetek, te menj vissza dolgozni, ő meg legyen otthon.
2024. jan. 28. 19:28
25/73 anonim válasza:
24es, lehet a kérdező fizetéséből nem tudnák fizetni ha a érje lenne otthon és ő rendelné az ételt minden napra mint a kérdező.
2024. jan. 28. 19:41
26/73 anonim válasza:
Egy gyerek mellett mindent meg lehet és kell is csinálni , kivéve, ha a gyerek beteg. Olyan nincs, hogy egész nap őt kell pesztrálni. 27 éves voltam, amikor a lányom született, a férjem magas beosztásban dolgozott. Mindent egyedül csináltam, mindenre volt időm. Sőt, sokszor a férjem mellett meg kellett jelennem különféle eseményeken, ahol kötelező volt kifogástalanul megjelenni és végig az elvártak szerint viselkedni. A kérdező egy életképtelen nő, nem kellett volna neki a gyerek. A férjének igaza van.
2024. jan. 28. 20:05
27/73 anonim válasza:
Hát én az én gyerekemet szó szerint nem tudom letenni,takarításban nem segít és nincs kedvem főzni amióta gm diétán van mert nem eszik meg semmit.a ház szalad,mert gyerek visít amint nem vagyok vele( van ilyen szeparációs gyerek,mert semmi baja nincs). A gyerek viszont szépen fejlődik és testileg-lelkileg egészséges, a többi pedig nem érdekel mert nem akarok az év anyukája lenni csak az ÉN gyerekem legjobb anyukája...
2024. jan. 28. 20:29
28/73 anonim válasza:
27. Majd a munkahelyen is ezt mondd, amikor kirúgnak.
2024. jan. 28. 21:02
29/73 anonim válasza:
28, dolgozom és gyerek a bölcsiben. Még nem rúgtak ki😅🙄 attol még amint hazaérünk a gyetek nem emged el.27-es voltam.
2024. jan. 28. 21:18
30/73 anonim válasza:
Ja és gyorsan hozzáteszem,bölcsi előtt is bújós volt születése óta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!