Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet jobb anya egy 20 éves...

Lehet jobb anya egy 20 éves lány mint én (39 N)?

Figyelt kérdés

A házba beköltöztek a férjem munkatársáék. Egy 20 éves anya, 10 hónapos kisfiú, és a férje 24 éves. Eddig csak néha dumáltak a munkahelyen de mióta egy helyen lakunk nagyon jóban lettek (együtt buszoznak, ebédekre járunk hozzájuk).

A férjemtől folyton azt hallgatom mennyivel jobb feleség és anya a 20 éves lány mert neki 1 hónappal fiatalabb a babája mégis mire hazaér a férje megfőz a kicsivel meg kimos, elmosogat stb... Illetve mennyivel jobban főz. Én mondtam neki hogy bocs de nincs energiám arra hogy 2x amikor alszik a kicsi 1 órát én bármit is csináljak hanem pihenek mert fáradt vagyok. Erre az volt a reakció hogy bezzeg a munkatársa feleségének a gyerek napi fél órát alszik és mégis megcsinál mindent. Illetve hozzám vágta hogy biztos azért van ez mert túl öreg vagyok. Ha átmegxünk ebédre mindig megdicséri a lányt milyen jól főz, elkéri a receptet és előttük mondja hogy én is így csináljam meg hogy én is főzhetnék ilyen változatosan meg többet mert ő 2-napknta főz. Elvileg elege van abból hogy amíg ők 100reket spórolnak mi épphogx kijövünkmert folyton kaját rendelek. Már kezd elszakadni a cérna. A vicc még pluszban hogx mikor legutóbb ottvoltunk a lánynak megjegyezte milyen csinosotthon is illetve milyen szépen lefogyott. Nagyon megsértett. Én csak annyit mondtam hogx szeretnék én is ilyen lenni mert ezekszerint ez az ideálja (a férjemnek) tök bunkón. Mire a lánynak volt pofája megvegyezni hogy ha akarom edzhetünk együtt mert napi fél óra és babával szokott ő is és mennyire élvezi a gyerek is...

Nem pofátlan a férjem? Elvárhatja hogy főzek, mossak, takarítsak gyerek mellett sőt még edzek is?

jan. 28. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem is kamu. Túltoltad ezzel:

"Nem pofátlan a férjem? Elvárhatja hogy főzek, mossak, takarítsak gyerek mellett sőt még edzek is?"

Ha mondjuk csak azt írtad volna, elvárja, hogy minden nap frisset főzzél, még életszerű is lenne. De az nem az, hogy elvárja, hogy a gyereken kívül csinálj valamit, bármit. Mert te úgy írod le, hogy semmi nem fér bele. Ez nem elvárás, hanem a normalitás. Az, hogy kinek mi fér bele az ember és gyerekfüggő, de az, hogy semmi, olyan nem létezik.

Egyébként, ha igaz lenne, én is azt mondanám, hogy én meg azt hallottam, hogy a szomszédnak sokkal jobb férje van.

Amúgy persze, hogy lehet egy 20 éves jobb anya. Egyáltalán nem körfüggő.

(42 éves kismama)

jan. 28. 21:23
 32/73 anonim ***** válasza:
26%

6 válaszolo vagyok igen lehet ,1 gyereked van ės nem csinålsz semmit ,nem fözöl ,takaritasz stb. pedig lenne időd ha akkarnåd,

26 ėvesen szültem fiamat ,tudtam fözni mosni bevásårolni takaritani mindent amit kellet.

28 éves 2 gyerekel is ment ez mosni,fözni,takaritani,bevásårolni, kicsit kėsöbb visza mentem dolgozni, munka mellet is tudtam főzni,mosni, bevásárolni meg együttmentünk a férjemel .

férjed csak kicsit udvariatlan volt hogy måsok elött ezt igy ki mondta ,de igaza lehet.

jan. 29. 06:18
 33/73 A kérdező kommentje:

Mint említettem nem kamu. A férjem 2 műszakban dogozik ha délelőttös és hazaér átveszi a gyereket akkor főzok ha délutános akkor általában rendelek (mert délelőtt nem tudom rávenni magam hogy nekiálljak bárminek is).

Igen tudom hogy ellenséges vagyok a lánnyal de egyszerűen idegesít a nyávogó hangja az én tökeletes vagyok kisugárzása. Idegesít hogy a férjem dicsérgeti, hogy folyamatosan nézi, meg isteníti. Csak azért mert szült egy gyereket nem lesz nő nem vagyok hajlandó egy 20 éves kislányt nőnek hívni.

A másik meg az hogy tudom mennyi idő de 2 szennyesláda tele van itt mindig nincs energiám színre valógatni aztán elindítani és még várni hogy végezzen majd gyerek mellett kiteregetni.

Nem vagyok lusta csak sokszor fáradt és nehogy már a napi 2 óra szusszomat arra pazaroljam hogy bármit is csináljak.

És igen lehetnék én is olyan kényszeresen takarító mint az a lány (mert szerintem az hogy minden este felsopor mindenhol, felmos, letisztitja a butorokat, a gyereke osszes játékát tudja fejből és mindnek megszokott helye van ha rossz helyre van téve de rend van kiszórja és újrarakja ez kényszeres) és sajnos memtálisan egészséges vagyok.

jan. 29. 07:53
 34/73 A kérdező kommentje:
Én*
jan. 29. 07:54
 35/73 anonim ***** válasza:
82%
Akkor te is kislány vagy hozzám képest. :D Én meg nem fogok egy 39 évest nőnek hívni,holott kis csíra még. Kicsit tessék felnőni,azt javaslom. Ezek után el tudom képzelni,hogy a férjed okkal piszkál.
jan. 29. 08:10
 36/73 anonim ***** válasza:
82%
Várni,hogy végezzen a mosógép? Ritka lusta nő lehetsz,már bocs. Én sem vagyok kényszeres és letojom,ha fáradt vagyok,de te még engem is túl teszel. Mit kell itt állni és várni???:D Csinálom a dolgom,majd csipog kész,együtt kiteregetünk.
jan. 29. 08:14
 37/73 anonim ***** válasza:
6%
Nem, mert tapasztalatlan, éretlen még, szinte gyerek ő is. Lehet jó anya a maga módján, de egy érettebb felnőtt ember sokkal jobban tudja nevelni a gyereket, mint egy 20 éves, aki valószínű felelőtlenül védekezés nélkül szexelt és becsúszott a gyerek.
jan. 29. 08:17
 38/73 anonim ***** válasza:
11%
Amúgy meg ne irigykedj, mert hamar ki fog égni attól, hogy 20 évesen ahelyett, hogy még élvezné a fiatalságát, ezerrel nyomja a háziasszony szerepet. Meglásd 30 éves koráig válás lesz ebből és majd akkor akarja kiélni magát, mert így szokott ez lenni.
jan. 29. 08:20
 39/73 anonim ***** válasza:
63%
37# Mi van te is kiégett vénasszony vagy a 30+ éveddel?:D Ha a kortól függ a tapasztalat meg a gyerek számtól a rutin,akkor én bizony tanácsot a putris 40 éves 15 gyerekes Dzsennifertől fogok kérni. :D Attól hogy öregszel,még az asztalra nem biztos,hogy letettél annyit az életben.
jan. 29. 08:42
 40/73 anonim ***** válasza:
72%

Lakjatok akkor mocskos lakásban, járatok piszkos ruhában meg számolgassátok hó végén a pénzeteket, ha annyira derogál napi 1 órában házimunkát csinálni. Igénytelen, buta, lusta nő az ilyen...

Arról nem beszélve, hogy ha alig jön ki egy család a pénzből, igencsak luxus rendelgetni. Gyerek mellett alap az anyagi biztonsàg és az, hogy ne hónapról hónapra éljetek, az lenne a minimum, hogy legalább a főzéssel spórolsz, hogy a gyerek miatt is jobban kijöjjetek anyagilag.

Amúgy higgyétek el, nem biztos, hogy kamu, esküszöm, hogy kb. az é szomszédomban lévő anyuka is kiírhatta volna ugyanezt, csak mondjuk nálunk mindketten 30 körüliek vagyunk. De egyêbként dettó ugyanez, hogy ő semmit nem tud megcsinálni, fáradt, nem is akar, amúgy a hàzukat megeszi a retek és mindig panaszkodnak a pénz miatt, de a kajarendelésre futja, mert ő biztos nem fog főzni gyerek mellett, neki nincs rá energiája.

jan. 29. 09:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!