Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet jobb anya egy 20 éves...

Lehet jobb anya egy 20 éves lány mint én (39 N)?

Figyelt kérdés

A házba beköltöztek a férjem munkatársáék. Egy 20 éves anya, 10 hónapos kisfiú, és a férje 24 éves. Eddig csak néha dumáltak a munkahelyen de mióta egy helyen lakunk nagyon jóban lettek (együtt buszoznak, ebédekre járunk hozzájuk).

A férjemtől folyton azt hallgatom mennyivel jobb feleség és anya a 20 éves lány mert neki 1 hónappal fiatalabb a babája mégis mire hazaér a férje megfőz a kicsivel meg kimos, elmosogat stb... Illetve mennyivel jobban főz. Én mondtam neki hogy bocs de nincs energiám arra hogy 2x amikor alszik a kicsi 1 órát én bármit is csináljak hanem pihenek mert fáradt vagyok. Erre az volt a reakció hogy bezzeg a munkatársa feleségének a gyerek napi fél órát alszik és mégis megcsinál mindent. Illetve hozzám vágta hogy biztos azért van ez mert túl öreg vagyok. Ha átmegxünk ebédre mindig megdicséri a lányt milyen jól főz, elkéri a receptet és előttük mondja hogy én is így csináljam meg hogy én is főzhetnék ilyen változatosan meg többet mert ő 2-napknta főz. Elvileg elege van abból hogy amíg ők 100reket spórolnak mi épphogx kijövünkmert folyton kaját rendelek. Már kezd elszakadni a cérna. A vicc még pluszban hogx mikor legutóbb ottvoltunk a lánynak megjegyezte milyen csinosotthon is illetve milyen szépen lefogyott. Nagyon megsértett. Én csak annyit mondtam hogx szeretnék én is ilyen lenni mert ezekszerint ez az ideálja (a férjemnek) tök bunkón. Mire a lánynak volt pofája megvegyezni hogy ha akarom edzhetünk együtt mert napi fél óra és babával szokott ő is és mennyire élvezi a gyerek is...

Nem pofátlan a férjem? Elvárhatja hogy főzek, mossak, takarítsak gyerek mellett sőt még edzek is?

2024. jan. 28. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
46%

Nálam ugyanez,nincs energiám főzni,max egy borsófőzelék vagy ilyesmi,de amióta bölcsi van csak hétvégén főzünk. Bár inkább férjem főz mert finnyás és nem eszik a főztömből a gyerek meg dacos 2 éves és most csak 3 féle dolgot hajlandó enni,ezért meg nem vagyok hajlandó a konyhában gürizni hogy aztán csak én egyek belőle.

A ház szalad de pl ma is alszom amíg bölcsiben van a gyerek (betegszabin vagyok) mert hajnali 4 -ig folyton fölkelt a front miatt és 6-kor kelni kellett a bölcsi miatt. Éjszakánként többnyire minimum 1 keléssel kell számolnom jó esetben. Utána meg megyek dolgozni aztán megyek egyből a bölcsibe és este 6-kor veszi át a férjem. A gyerek addig még a wc-re is követ,de születése óta matrica baba volt.

Igen ha eljátszana magában vagy segítene a takarításban akkor minden menne,de visít ha kimegyek a szobából,ha pakolok visszadobálja a dolgokat,ha hajtogatok szét dobja a ruhákat. Még pici most kezd csak pár szót mondani szóval nem haragszom rá,de igen a lakás szalad,de legalább addig pihenek. Akinek csöndben eljátszik a gyereke vagy szépen segít a házimunkaban vagy csak szimplán jó alvó,esetleg normálisan eszik az persze hogy viszi a háztartást,de bizony vannak több emberes babák és akinek ilyen nincs az nem képes ezt elkepzelni. És nem olyan mint az autista gyerek akit le tudsz kötni valami megszokottal mint egy ismerősöm,nem. Olyan gyerek akit egy percre nem tehetsz le és pont. Akit nem köt le a konyhában egy lábos és fakanál,akit nem hat meg ha megy a tv vagy csak lát téged.

Az én gyerekem nem szakad le rólam,ilyen gyerek mellett meg tojok a háztartásra. Ha én elhiszem hogy van akinek könnyű eset a gyereke akkor el lehet hinni hogy van akinek meg nehéz. Ja és nonstop fáradt vagyok az alvás hiány miatt.

2024. jan. 29. 09:40
 42/73 anonim ***** válasza:
69%
Ok. Nem kamu akkor. Van ilyen nő, aki elfárad abban, hogy várja, hogy lejár a mosógép 🤣 Köszönöm, hogy megtudhattam, hogy én tulajdonképpen nem is vagyok lusta😁
2024. jan. 29. 10:07
 43/73 anonim ***** válasza:
80%

Jól van 41#-es,de ezért nem a 20 éves szomszédNŐT cseszteted. Hanem egyszerűen fáradt vagy,ami érthető. De a kérdező kislány létére olyan hisztit levág itt.

42# Ezen röhögtem én is. :D Ez tényleg fárasztó.

2024. jan. 29. 10:16
 44/73 anonim ***** válasza:
41%

43, nem a szomszédlanyt cseszteti, hanem beválasztott a férjével, aki a 20 éves lányra csorgatja a nyálát és irígykedik.

Az ilyen pasit érett nő kivágja, mint macskát szarni. "Ha az tetszik, amit a fiatal csinál, menj és csinálj neki gyereket. De az is lehet, hogy átveszed a gyereket, ha neked jobban menne!".

De ehhez fel kell nőni, akárhány éves is az ember.

Ahogy ahhoz is, hogy ne akarj tökéletes lenni más szemében, csak a sajátodéban.

Az én anyaságomat nem abban mérem, hogy mennyire csillog a lakás, hanem hogy mennyire boldogok a gyerekek.

2024. jan. 29. 13:17
 45/73 anonim ***** válasza:
29%

Azért a 20 éves liba is pofátlan,ahelyett hogy helyre tenné a szomszédot hogy "jó de a feleséged is jó anya" még rá is tesz egy lapáttal,hogy " jaj tornázz velem" meg társai. Ha az én szomszédom szapulná a feleségét nem adnám alá a lovat hanem én magam tenném helyre akkor is ha engem dícsér.

Igen lehet kérdező lusta,de q féjre szimplán xsak ráizgult a 20 éves csajra és ezt nem rejti véka alá. Fura hogy a lány férje nem jön zavarba mikor folyton dícséri az ő nejét🤔

2024. jan. 29. 13:30
 46/73 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, nagyon gusztustalan stílusban írsz a szomszédról. Ne tekintsd kislánynak csak azért, mert amúgy életkora alapján a lányod lehetne, pont ugyanolyan jogai vannak, mint neked. Itt nem rá kellene haragudni, hanem a férjeddel beszélni.
2024. jan. 29. 14:01
 47/73 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, akkor mit csinálsz egész nap, amikor otthon vagy? Komolyan semmit? Akkor azért az egy kicsit tényleg durva. Hogy egy mosást nem tudsz/nem akarsz elindítani számomra hihetetlen. Hány éves a gyerek? Miért nem vonod be abba amit csinálsz? Nem tudna elmolyolni addig ameddig a kajához előkészülsz? Az enyém odajött általában segíteni, igaz az elején csak a kárt meg a pancsolást csinálta, koszt meg mocskot de most már a maga kis módján bepanírozza a húst, meg felveri a tojást egy rántottához...és csak 3 éves. Próbál segíteni teregetni, igaz az nem megy neki. A mosógépbe is ő pakol be. Odadobálom neki azt amit be kell rakni és ügyesen bepakol. Ha lassabban is megy minden de így tanulja meg. Én nem csodálom, hogy a férjed ki van akadva rád. És nem azért, mert 39 vagy, hanem mert a szikráját sem látja a tenni akarásnak. Ha mondjuk csak 2 naponta az egyik 1 órás pihenést beáldoznád főzésre, rendrakásra, akkor talán nem lenne egy szava se. Egyébként meg ha fáradt vagy, akkor hétvégén add oda az apának is a gyereket és pihenj, menj el otthonról, kapcsolódj ki, mert a minőségi idő neked is jár!
2024. jan. 29. 14:13
 48/73 anonim ***** válasza:
68%
Azért egy mosás elindítás 5 perc se, gyűjtsd eleve külön, vegyél több szennyes tartót és kész. Szárítógépbe át és kész. Ha nincs 20 perces hajtogatni meg elpakolni, akkor szarni se mész el egész nap?
2024. jan. 29. 14:14
 49/73 anonim ***** válasza:
63%
47 válaszolo ,kėrdezönek 8 hónapos babåja van.
2024. jan. 29. 14:49
 50/73 anonim ***** válasza:
50%

kėrdező te hihetetlenül lusta felesėg vagy nem fözöl takaritasz,és nem mosol ruhåt.

sajnålom a fėrjed.

lehetsz írigy a 20 évesre ugy låtszik talpra esetebb mint te 39 évesen.

2024. jan. 29. 14:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!