46éves férfinek nem késő gyereket vállalni és egy 36éves nőnek?
Figyelt kérdés
jan. 28. 13:41
21/28 A kérdező kommentje:
20as igazad van
jan. 28. 18:18
22/28 anonim válasza:
Ha ennyire tudod, hogy mit akarsz, akkor meg minek írtad ki a kérdést? Nem igaz, hogy egy 25-30 éves ember ugyanolyan eséllyel hal meg, betegszik meg, vagy robban le, mint egy 60 feletti. De ettől ti még bevállalhatjátok.
23/28 anonim válasza:
Most miért pontozzátok le a 22-est, csicskák?
24/28 anonim válasza:
Nem lehet így tervezni semmit, hogy mivan, hogyha meghalok.
25/28 anonim válasza:
#9! Hú, így nagyon késő. Ahol a gyik népének kell eldönteni, ne vaállaljon soha. Mindegy hány éves. A felnőttség ott kezdődik, hogy az ember tud önállóan döntést hozni. Gyereknek meg nem kell gyerek.
42 vagyok, most várom az elsőt (és utolsót), de sehol nem szavaztattam meg.
26/28 A kérdező kommentje:
25ös igazad van.teljesen hülye vagyok hogy itt kérek tanácsot.
jan. 29. 08:41
27/28 anonim válasza:
A párom 54 éves volt mikor az első közös gyermekük született, én 33. Nekem már volt 2 lányom előző házasságból.
3 éves lesz a fiunk nyáron, köszönjük jól vagyunk 😊
Szerintem simán vállaljátok ha szeretnétek!
28/28 A kérdező kommentje:
27es nagyon köszönöm a biztatást :)
jan. 29. 18:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!