Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyermeket érdemes beválla...

Hány gyermeket érdemes bevállalni?

Figyelt kérdés

Hogy ne vesszek el teljesen, és ne csak anya legyek, hanem egy kis idő maradjon magamra is, hogy ne legyek igénytelen se magamra.

Tudni kell hogy a párom is és en is rendmániások vagyunk, nem szeretjük ha kupi van itthon. Tudom a gyerekvallalashoz az is hozzá tartozik, illetve néha kicsit szeretnénk egymásra is időt szánni. Két gyermek meg el is tud játszani 1-2 órát akár, amég megfőzök,vagy rendet teszek itthon? Vagy egy legyen és úgy lesznek ezek a dolgok jobban megoldhatóak?

Legyszi csak segítő kommentet írjatok, ne olyanokat hogy minek nekem gyerek stb.. én is a legjobb megoldást keresem, és szeretnék családot. Köszi!🙏🏼☺️

2024. jan. 19. 18:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mire jutottál a kommentek alapján, kérdező? Nem ilyen véleményeket vártál?
2024. jan. 21. 16:15
 22/26 anonim ***** válasza:

Ha nyugodt kevesebb stresszel járó életet akartok amiben elég időtök van egymásra, akkor semennyit, nulla gyereket.

Ha mindenképp vágytok rá akkor maximum egyet. Az is rengeteg plusz terhet fog rátok rakni minden téren.

Vagy esetleg keresztgyerek/ testvéretek gyereke, azt vissza lehet passzolni ha már unod/idegesít😂

2024. jan. 21. 20:42
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!😊😘
2024. jan. 25. 13:38
 24/26 anonim ***** válasza:
De mire jutottál a válaszok alapján?
2024. jan. 25. 13:50
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem csak az itteni válaszok a döntőek, de sokat segítettek. Egy gyermekünk lesz egyelőre. Aztán majd kiderül, hogy bírjuk.
2024. jan. 27. 12:30
 26/26 anonim ***** válasza:

Jezusom, ha ezeket a kommenteket elolvastam volna gyerekvallalas elott, tuti nem megyek bele. Van sok igazsag abban, amit irnak, de azert nem ennyire tragikus a helyzet sztem. Nekem a nagy 3 eves, a kicsi nemreg szuletett, 6 hetes. Az elsovel imadtam a csedes-gyedes idoszakot, es most is elvezem. Ugy ereztem, sosem volt meg ennyi szabadidom. Kb 4-5 honapos koraig amig a kicsi hurciban rajtam aludt, en filmet/sorozatot neztem, illetve elkezdtem horgolni. Ha rossz ejszakank volt, aludtam vele napkozben. Heti 1-2x tudott vagy az egyik vagy a masik nagymama vigyazni ra, mig en elmentem lovagolni. Munka mellett erre eselyem sem volt. Segitseg nelkul viszont tenyleg nehez, kell h az anya is ki tudjon neha szakadni, feltoltodni. Szamomra a 1,5-2,5 eves kor kozotti ido volt nehez, amikor kezdett egyre nagyobb akarata lenni, de ertelme még keves, h megertse a tiltast. Amikor mar 8,5ora munka mellett kellett ugyanazokat a dolgokat megcsinalni, amire korabban egy egesz napom volt gyerek mellett, na az mar huzos volt. Igy orulok h most ismet itthon lehetek, mikozben a nagy mar oviban. Kis korkulonbsegben emiatt nem is gondolkodtunk.

Tenyleg sokat kivesz a gyerek az emberbol, neha teljesen lesziv. A ferjemmel is volt egy normativ krizisunk, hiszen megvaltozott teljesen a kapcsolati dinamika, nem volt mar annyi idonk egymasra. Volt h mindketten feszultek, faradtak voltunk, nyilvan nem sok jo sult ki belole olyankor. Mar majdnem 3 eves volt a nagy, amikor egy teljes hetre ott tudtuk hagyni a nagyszulore, h kicsit mi is toltekezzunk egymasbol, es elmenjunk nyaralni.

Mi 3at terveztunk, de latjuk h arra nincs energiank. Pontosabban szamunkra tul sok lemondassal jarna, mert mostmar latjuk, h szinte 3 evig teljesen guzsba kot. A rend meg, hat igen, azt el kell engedni. Egy nap max 2x erdemes elpakolni, a deli alvaskor es este.

Legyen 1, aztan meglatjatok.

2024. febr. 6. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!