Koppenhágában van egy hostel. 4 ágyas az még megfizethető, de nem rizikós három idegen emberrel egy szobában lenni? Nem valami kényelmes, viszont sokat lehet vele spórolni. Vélemények?
Sosem mennék hostelbe. Oda inkább nem mennék, ahol nem tudnék megfizetni egy akármilyen gagyi, de saját fürdős szobát.
2023. júl. 15. 21:23
2/11 anonim válasza:
En nem vallalnam. Alpesi hagon igen, mert aki odaig eljut, az tudom, hogy eltokelt turazo. Ezt nem ismernem, vagany kispenzu turistak vagy kik szallnak meg.
2023. júl. 15. 21:25
3/11 anonim válasza:
Nekem ijesztő lenne, mivel a hostel szó láttán azonnal Tarantino trilógiája ugrott be...
2023. júl. 15. 21:39
4/11 anonim válasza:
En aludtam kulonbozo hostelekben mind Europaban ( de nem Daniaban), mind Azsiaban. Soha semmi gond nem volt. Viszont az is igaz, hogy az utolso tobb mint 15 eve volt. Azota romolhatott a helyzet ugy altalaban.
2023. júl. 15. 21:44
5/11 anonim válasza:
Tavaly nyáron kb. 1 hetet aludtam különböző, 3-4 ágyas hostelszobákban, Bécsben, Berlinben és Brüsszelben. Abszolút semmi bajom nem történt. Alapfokú odafigyelés amúgy nem árt, de kétlem, hogy bármilyen bajod történne. Ha a hostelnek jó a booking.com/google értékelése, szerintem nyugodtan vágj bele. :)
Ekkor 18 éves voltam, fiú, de abszolút nem az izmos típus, sőt...
Persze ez nagyrészt függ tőled és a saját komfortzónádtól. Én gyakran aludtam másokkal egy szobában, így megszoktam, bár nem vagyok oda érte.
2023. júl. 15. 21:54
6/11 anonim válasza:
Párszor én is hosteleztem, hogy spóroljak. Nem egy túl kényelmes dolog, de ha ez az ára annak, hogy többet láss a világból, ám legyen.
2023. júl. 15. 21:59
7/11 anonim válasza:
Kinek jutna eszébe idegenekkel egy szobában aludni??
2023. júl. 15. 22:53
8/11 anonim válasza:
Egyszer kipróbálhatod és egyébi vérmérséklettől függ, hogy ki bírja. Pl. én inkább kifizetem a rendes szobát, voltam hostelben kétszer, de annyira zavart a többi ember, hogy nekem a drágább szállás megéri.
2023. júl. 15. 23:58
9/11 lencsefőzelék válasza:
Aludtam már hostelben sok helyen, néha érdemes lehet bevállalni, ha aránytalanul drága a privát szállás, és spórolni akarsz. Volt, hogy 8-10 másik emberrel aludtam, akik közül horkolt 1-2, kint az erkélyen cigiztek, aminek a szaga beszállt a szobába, és a szekrényemet nem lehetett bezárni, de szóltam a tulajnak, aki jött, és megszerelte. Az egyetlen lopás egy 3000 méter fölötti alpesi menedékházban volt, ahol két túratársamnak is ellopták vagy 60 euróját a pénztárcájából. Ruszkikkal voltunk egy szobában, és felügyelet nélkül hagyták a hátizsákjukat, benne a pénztárcájukkal. Csak annyit vettek ki az aljasok, hogy még ne legyen feltűnő. Szóval ha vigyázol a pénzedre és az értékeidre, és el tudod viselni a kisebb kellemetlenségeket, egy-egy éjszaka kibírható.
2023. júl. 16. 01:15
10/11 anonim válasza:
Épeszű ember nem alszik együtt vadidegenekkel egy koedukált hálóteremben, ahol keveredik a hányás- dohányfüst és lábszag és zeng az egész terem a különböző típusú horkolásoktól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!