Kicsit félek a hosteltől, érdemes bevállalni?
Figyelt kérdés
Koppenhágában van egy hostel. 4 ágyas az még megfizethető, de nem rizikós három idegen emberrel egy szobában lenni? Nem valami kényelmes, viszont sokat lehet vele spórolni. Vélemények?2023. júl. 15. 20:40
11/11 anonim válasza:
Hát én lányként is bevállaltam többször a hostelt, szerintem nem para. Én hotelt nem feltétlen foglalnék egyedül, bárki követhet, betörhet hozzád és egyedül vagy. Ha egyedül megyek valahova szerintem jobb a hostel. Pont azért mert sokan vagytok egy szobában. Miért támadna meg valaki egy közös szobában, ahol vannak szemtanúk? Butaság lenne. Lopás lehetne, de csomó hostelben vannak széfek amiket mindenki használhat. Ha olyat nézel amiben van ilyen, nagy baj szerintem nem lehet.A legrosszabb ami történt velem hostelban, hogy a szomszéd horkolt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!