Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan hívja a felnőtteket...

Hogyan hívja a felnőtteket egy kisovis, ha a bácsi, nénire hisztériás rohamot kapnak?

Figyelt kérdés
3 éves a fiam. Pl ma is szinte leteremtett minket elég bunkó stílusban egy 24 év körüli bolti eladó. Mondtam a fiamnak, hogy “add oda a cukrot a bácsinak”. Erre sértődötten mondta, hogy ő nem bácsi és onnantól teljesen bunkó volt, nem is köszönt vissza a fiamnak. Amikor kérdeztem, hogy ha nem bácsi, akkor mit mondjon egy ovis? Fiú? Srác? Férfi? Erre nem tudott mit mondani. Ti mit mondtok?
jan. 19. 18:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de utáltam ezt kisiskolásként. Már elôre gyomoridegem volt az utcán sétálva, mikor láttam, hogy fiatal nôk jönnek szembe. Kisváros volt, köszönni kellett ugye, és a “csókolom“ volt a megszokott, és mit tudtam én ránézésre, hogy középiskolás, egyetemista vagy már dolgozó? Aztán voltak köztük az ilyen önérzetesek, akik felháborodtak, és óbégattak nekem, hogy mit csókolomozom ôket, mikor még fiatalok? De ha meg lesziázok egy felnôttet, akkor meg az a baj, ha nem köszönök, az a baj. Úgyhogy ilyenkor csak elhadartam a csókolomot, aztán iszkoltam, ha kitörni készült a vihar. Nem értem, miért nem lehet visszaköszönni, hogy “szia“ és menni tovább.
jan. 22. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!