Dolgozó Anyukák! Mit szólnátok ha a férjetek így dolgozna?
Én 8-15:30-ig dolgozok. Férjem állandó délutáni műszakos 14-22 óráig. Kértem, hogy változtasson műszakot vagy munkát, de nem hajlandó, jó neki így, mert hogy így plusz bérpótlék jár. Rám hárul a gyerekek nevelésének egész része, már elegem van, hogy egyedül csinálok mindent.
Mit tennétek? Van még valaki ilyen helyzetben?
ėn meg reggel 7-20 óráig dolgoztam postán fėrjem hozta vitte lånyom ,ő meg reggel 7:30-15:30 dolgozott de kötetlenebbül ,hétvégėn mostam ,bevásåroltunk együtt vagy egyedül.
volt hogy mindketten időben kötetlen munkahelyen dolgoztunk
dolgoztam olyan helyen ahol reggel7-14 óráig dolgoztam csak .
nem morogtunk ezért egymásra .
Mennyi az a pótlék, amennyiért érdemes 100% lemondani a családi életről? És hány napot dolgozik így? Ezek azért szerintem fontos kérdések.
Ha heti 5 nap és délelőtt sem csinálna semmit, az nagyon zavarna. Ha legalább az otthoni dolgokban csapatjátékos és ő mondjuk kitakarít, megfőz délelőtt, amíg nincs otthon senki, akkor lehet elnézném, hogy a gyerekek meg az enyémek esténként, de ígysem tudnám ezt a végletekig csinálni, hiszen alig találkoznánk a házastársammal. Megbeszélnénk, hogy az a plusz pár ezer forint nem ér annyit, hogy rámenjen a családunk és ő valószínűleg megértené.
Engem nem zavarna HA mindent megcsinál délelőtt, amire kérem :)
Az úgy teljesen korrekt, de hogyha csak vakarná és még rám hárulna minden, na, abból hamar balhé volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!