Nem idegesítő ez a kindertojásban?
Figyelt kérdés
már lassan 400 ft,van ahol ennyi is,de legalább rendes mesefigurák lennének benne,disney-s,tininindzsák,sonic,minecraftok,verdák,mancs kutyák,gabi baba szereplők,teletabik,tehát bármi amit ismernek,szeretnek a gyerekek,de csak hülyeségek vannak benne,és szétesnek,és a szülőnek kell összerakni úgyis,mert még nekem is nehéz,a gyerekek nem tudják összerakni,kreativitãsnak itt a lego. ha rendes figurák lennének és változatos lenne,sokkal több kindert vennénk,minden vásárlásnál mind 2 vsgy3 gyereknek. volt marios,de igyanaz 6x,meg a virág 6x, idegesítő. csak engem idegesít?jan. 7. 17:49
11/15 Andi80018 válasza:
Az Eco-family-ben a legolcsóbb szerintem. Én szoktam venni néha a fiamnak, bár már 12. :-)A kanalazósat jobban szereti. A játék gagyi, összerakja, én meg pár nap múlva kidobom, télleg a szemét felhalmozása...
12/15 anonim válasza:
Engem is idegesít .Mindig ugyanaz a gagyi.😡Nem győzöm kidobni.Régen volt,hogy a hupikék törpikék szereplők volt benne meg ilyenek.Mindennel ez van,minnél drágább,annál sz...rabb!
13/15 A kérdező kommentje:
hát a nutellás kanapazós még drágább is,na meg abban tényleg csak hülyeség van.gyerekkoromból maradt sok figurám, ami összerakós volt szétmentek. bár akkor is lehettek volna szereplők.pl pindúr pandúrok,donald kacsáék ,balu kapitány stb...sose veszünk happy mealt,na de most egyszer vettük,pont ezt a sonicos gördeszkás,hát az is papírból volt,a fiam még aznap elszakította valahogy.
jan. 8. 11:34
14/15 anonim válasza:
Mi már nem veszünk Kinder tojást, csak a csoki érdekli, a figurákkal nem tud mit kezdeni, akkor már inkább veszek sima kinder csokit. Mancs őrjáratos pudingos tojást szoktunk venni, azokat szereti, játszik velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!