Nem idegesítő ez a kindertojásban?
Én imádom, főleg most, hogy nem csak ostoba figurák vannak benne, hanem dolgozni kell vele, adnak leírást, szerelési útmutatót.. az én gyerekem megcsinálta már 4 évesen is a rollert, felmatricázta, összeszerelte, sőt, bringa is volt már benne. Az árát én is sokallom, illetve mostanában zavar, hogy sok "karton" figura van benne. Már nagy a gyerekem, ritkán kap, leginkább ünnepekre párat, legutóbb mikuláskor. Én pártolom a logikai, ügyességi játékokat és eszembe nem jutott volna, hogy épeszű szülő ellenzi. Persze jobb lenne, ha minecraftosat kellene összerakni, de arra ott vannak a mekis "ajándékok" happymealhez, abban aktuális meseszereplők vannak, most pl sonic gördeszkán. Még azt is szeretem benne, hogy a gyerek azt hitte sok csokit kapott, mikor alig volt benne, a nagyrésze játék. Sokkal szívesebben adtam, mint bármi mást, a játék viszont tényleg környezetszennyező műanyag, nekünk is van vagy 3 kiló, viszont imád vele szerepjátékozni, ez még most is megvan, sokféle mütyür van, így nem csak minecraftosat játszik, hanem mindenfélét.
Tökdrága egyébként. Legutóbb valami madár volt benne, beraktad a szárnyait és tudtad mozgatni valami karral, ennél okosabb, hasznosabb és szórakoztatóbb játék nincs, én odavagyok az "okos" játékokért, amiből tanul a gyerek.
Környezetszennyező baromság. 5 perc után kallódik a szobában, majd megy a kukába.
Ha építeni akarnak, akkor legóznak.
Igyekszem kerülni ugyan úgy, ahogy a HappyMealt, ha nem könyv van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!