Szülők, a gyerekvállalás-nevelés témakörben melyek azok a kérdések, amit jelenteni szoktatok és miért? Honnan szűritek a kamu vagy perverz kérdéseket?
Amit jelentek? Ami egyértelmű kitaláció vagy csak azért íródott hogy menjen a balhé (provokatív)
A legidegesítőbb? A századik terhes lehetek-e illetve pozitív-e a tesztem 2 héttel menzesz előtt 🙄🤦
Én aki van 6. Dpo-n, ki tesztel 17.én, ki mikor nem várja, izguljunk együtt kérdéseket jelent, hogy rossz kategoriában van, az ismerkedősben van a helye.
Meg a provokatívak, pl van egy visszatérő, ki veri a gyerekét, ki csap a gyereke fenekére, stb kerdéseket teszi fel.
A legidegesítőbb meg a lehetek terhes? Meg a 800. Ha elmúlnak a tüneteim az baj kérdések, meg az lh teszt terhességi teszt helyett kérdések, mondván még nem mer tesztelni, de ezzel szórakozik aztán itt kérdezgeti, mit jelent. Akkor csináljon egy rendes tesztet, és nem kell rajta pörögni.
Meg a hasszurka nemvart előtt 2 nappal, tesztet nem csinál de nem érti hogy ugyanúgy lehet pms mint tünet, és ha tunet van, a teszt már mutatja, de nem mer tesztelni, jólvanakkor. Inkább én mindjam meg, terhes-e...
7-re:
Le lehet tiltani, így soha többé nem kapod meg a tőle jövő leveleket, ő viszont nem veszi ezt észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!