Mikor jöjjön a kistesó?
Van egy lassan 2,5 éves fiam. Igazi fiu.
Nagy mozgásigényű. Erős hisztikkel, dackorszakkal. Verekszik. Nagyon erős és makacs természetű.
Nem éreztem azt hogy szülnöm kellene mostanában ugyanis minden figyelmem leköti. Az idegrendszerem még nem jött helyre, gondolom egy darabig nem is fog még😅 sokan mondták nekem is jobb ezt letudni most, kicsi legyen a korkülönbség stb . Viszont én öngyilkosságnak éreztem volna szülni most a fiam mellé.
Tudom hogy soha nem lesz könnyű. De azt érzem hogy nekem úgy kényelmesebb és valamivel könnyebb lesz ha már elérjük azt a kort (4-5év) hogy amikor azt mondom gyere az útszélén , gyere mellettem stb akkor nem szalad el az ellenkező irányba vagy ki a főútra mert szerinte vicces és nem érti miért baj ha elszalad stb
Szóval szerintetek akiknek nagyobb a korkulonbseg a gyerekek között, melyik a jobb? Ha akkor szülök amikor 4-5 éves? Vagy esetleg várni még többet hogy 6-7 éves legyen?
Ilyen korkulonbseggel hogy jönnek ki egymással a gyerekek? Melyik lehet a legjobb időzítés?
Próbálom úgy csinálni hogy kicsit könnyebb legyen ugyanis 0 segítségünk van. Se nagyszülők se senki.
Hú,mennyit vacillálok ezen én is. Csake nem az idő is sürget,36 vagyok. Most két éves a lányom, hát...öngyilkosság lenne még egy gyerek. Segítségem nulla,szülés.lta ataludt ejszakam száma úgyszintén. Egy darab valamire való nagyszülő nincs,én emg sokszor ölni tudnék,hogy valaki átvegye kicsityen meg osszeeshessel a fáradtságtól a kanapén,anélkül,hogy visitva húzódnak a ruhákat és másznak a fejemre.Az apja van,de ő meg dolgozik egész nap. Lassan bele kellene vágni,vagy visszamennid oglotni,de attól tartok,ha én végre megizlelem,hogy nő két darab agysejtek,és egyhuzamban állhatok négy öt óránál többet,soha a büdös életbe nem fogok még egy gyereket. Terhességi cukorbeteg én zöldségeket legelni,a víztől is hízni,hányni sugarban,kilenc hónapig,utána a szülés..aztán szoptatni,kolikas gyereket ringatni,non stop,non stop..majd elkezd kúszni,mászni,járni,beszélni...jaj. és mi lesz még. Mi most itt tartunk
Nekem nincs tesóm,nem is hiányzott soha,férjem ék van egy bezzeg kis húga,akik az arany gyermek volt örökké,míg a férjem a megtűrt hülyegyerek...szóval minta miatt nem lenne tesó az tuti
De mi nem resot akarunk hanem meg egy gyereket,akármilyen fura a fentiek fényében,két gyerekkel érezném keréknek a családot. Vacillálok,mint a szarogalamb. Az a baj,hogy sürget az idő. Ha nem sürgetne biztos várnék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!