Egy majdnem 12 évestől elvárható, hogy busszal jöjjön haza, ha a kistesó éppen alszik abban az időben?
Vagy ilyenkor fel kéne kelteni a kicsit?
2 megállóhely az iskola és a ház. Meg kb.10 perc séta.
Már tud egyedül buszozni, edzésre is azzal szokott menni.
Tudom, tudom más idők 🙄 de én 7 évesen egyedül sétáltam be az iskolába minden nap, és egyedül jöttem haza.
Szerintem egy 12 éves aki nem tud buszozni 2 megállót az életképtelen. Ez a véleményem, kimondtam, pontozzatok le.
Minden nap látok gyerekeket busszal közlekedni egyedül, nem tudom miért kell ennyire fogni a kezüket egyetemig.
Szinten mas idok, de 9 evesen egyedul jartam falubol a varosba, 25 perc tavolsagi busszal, majd 20 perc gyalog a busztol az iskolaig.
12 evest mar reg nem kisergetnek, mostani idokben sem.
Már buszozott haza is többször.
Nem kell minden áldott nap azzal jönnie. Csak vannak napok, amikor megkérem, hogy ma legyen szíves buszozni, és fel van háborodva.
Eddig a férjem más beosztásban dolgozott, fél 3-ra mindig tudott valamelyikünk menni a suliba. De most 7-től 5-ig dolgozik, így kiesett. Reggel is keltem a picit, visszük a nagyot.
És általában érte is megyünk. Csak pl ma is úgy aludt el, hogy megkértem a nagyot, jöjjön haza. Aztán fel van háborodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!