Egy majdnem 12 évestől elvárható, hogy busszal jöjjön haza, ha a kistesó éppen alszik abban az időben?
Vagy ilyenkor fel kéne kelteni a kicsit?
2 megállóhely az iskola és a ház. Meg kb.10 perc séta.
Már tud egyedül buszozni, edzésre is azzal szokott menni.
5 perc busszal az kb. 20 perc gyalog. Vagy a gyaloglashoz sincs szokva ?
Nincs jogsim, 10-15 km-ereket gyaloglunk a 4 evesemmel, egy szava nincs.
2 varosi megallo az max. 2 kilometer. Nagyon el lett rontva valami 😏
ahha 10-15 km?
Értem én h sokat gyalogoltok, de nem lőttél egy PICIT fölé a távnak?
43-as, nem :)
Mindig nezem a telefonon, mennyit mentunk.
Ez egesz napra vonatkozik, Londonban lakunk, vannak tavolsagok.
A lezarasok alatt 2,5 eves volt, a 4 -kmre levo parkba gyalogoltunk el minden nap oda vissza. Az 8 km volt 2,5 evesen. Nem mindenki gonye am, soha nem volt autom, a gyerek is azt szokta meg.
Gratulálok
Hogy nekem időm nem lenne 15kmert gyalogolni egy 4 éves tempójával, lévén h oviban van kb 8 órát.....
Az legalább 3óra gyaloglás napi szinten. 🤔
Kérdező következő kérdése: Miért utálja a testvérét a gyerekem?
Kérdező, azt mondod, a nagynak nem baj ha egy kis kellemetlenség éri. Akkor a picit miért nem érheti az a kis kellemetlenség hogy felébresztik? Vagy a szent picibabát nem szabad zargatni a nagy meg ki van csapva ridegtartásba?
Komolyan nem értem az ilyen "szülőket"
Kedves utolsó, a kicsinek is jár a kellemetlenség, minden áldott reggel ébresztem, hogy vigyük a nagyot iskolába. Szerintem neki ez is elég kellemetlen.
És nem szent a pici baba. Mert a nagyot haza is kell hozni edzésről. 1x 5-ig van, 1x 6-ig. Heti 1x matekra is visszük a nagyot, az meg 5-től 6-ig van. Szóval nem gondolom, hogy egyiket beáldozom a másik jóléte miatt.
Nem minden nap kérem a nagyot, hogy jöjjön busszal. Hanem mondjuk 2-3 hetente 1x. Csak ő erre is puffog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!