Mi a véleményed a Benedek névről?
Sok variálas után végül az Ádin névben egyeztünk meg, de néhány napja azt álmodtam, hogy Benedeknek hívták a fiunkat. Sosem tetszett igazából ez a név, fel sem merült mikor válogattunk, de most el tudnám képzelni, hogy ezt adjuk. Nektek mi a véleményetek róla? Leírnád mi jelenleg a kedvenc fiú neved? Még van hátra pár hét, ahogy ismerem magunkat addig még simán változhat, hogy milyen nevet kapjon a kisfiunk.
Molnár a vezetéknév.
S ha második névnek adnátok valamelyiket?
Az én fülemnek nem hangzik idegenül egyik sem. Csak így hosszú lesz a neve, de legalább felnőttként, vagy kisiskolásként már választhat, hogy melyik tetszik neki jobban, melyiken szeretné ha szólítanák.
Speciel az Ádin nevet most látom életemben először.
Utolsó vagyok ( a kedvencet a Benedekre értettem). Az Ádin borzalmas, Csobot és Istenes Bence gyereke miatt lett felkapott, de rettenetes hangzása van. Akkor már inkább Ádám vagy Áron.
Az én kedvenc neveim Dominik, Benedek, Ármin, Ervin, Milán 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!