Mi a véleményed a Benedek névről?
Sok variálas után végül az Ádin névben egyeztünk meg, de néhány napja azt álmodtam, hogy Benedeknek hívták a fiunkat. Sosem tetszett igazából ez a név, fel sem merült mikor válogattunk, de most el tudnám képzelni, hogy ezt adjuk. Nektek mi a véleményetek róla? Leírnád mi jelenleg a kedvenc fiú neved? Még van hátra pár hét, ahogy ismerem magunkat addig még simán változhat, hogy milyen nevet kapjon a kisfiunk.
Molnár a vezetéknév.
A Benedek 1000x jobb név mint az Ádin. Szegény mindenhol magyarázkodhatna hogy ő nem Ádám hanem Ádin.
Szerintem szép név a Benedek, nektek a vezetéknévhez is illik, felnőttként is megállja a helyét, nem olyan népszerű hogy minden 2. gyereknek ez legyen az oviban a neve de nem is olyan ritka hogy nézzenek hogy "ilyen létezik" meg "milyen név ez". Szerintem tökéletes.
Az Ádin szerintem is kicsit bugyuta név (ezúton elnézést mindenkitől akinek tetszik, természetesen ez csak az én véleményem). Nekem azonnal az ugrott be, amikor először hallottam, hogy csóri gyerek (Á)dinka lesz 😃 Nyilván minden nevet lehet csúfolni, ha valakinek az a célja, de ez azért nagyon adja magát.
A Benedek teljesen jó, nálunk listás volt anno, de a férjem vezetéknevéhez annyira nem megy, így más mellett döntöttünk végül.
Molnár Ádin kiejtve egyszerűen borzalmas. Nagyon idiótán hangzik.
Semmi bajom egyik névvel sem, de egyáltalán nem illik a vezetéknévhez.
Maradj inkább a Benedeknél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!