Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van bármiféle hátránya annak...

Van bármiféle hátránya annak a kisfiamra nézve, hogy születése óta egyedül nevelem és az édesapja nem tartja velünk a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra pl hogy szinte csak nők veszik körül.

Nőtt így fel valaki itt az oldalon?

2023. dec. 25. 08:25
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
20%

CSAK ANNYI, hogy nem lát agresszív, részeges, bunkó "példát" maga elött.

Semmi baja sem lesz, legkésöbb idkolás korban lesz kapcsolata férfiakkal is, mégha most esetleg nincs is nagyapa vagy más férfi az életében. (Azt elég kizártnak tartanám, hogy nincs semmilyen férfi a családban vagy az ismerettségi körben)

De rengeteg gyerek nö fel apa nélkül, semmi bajuk sem lesz, ez csak mese.

2023. dec. 25. 08:29
 2/48 A kérdező kommentje:
Messze élnek unokatestvéreim, évente 1-2 alkalommal találkozunk. Lánytestvérem van, nincs párkapcsolata jelenleg.
2023. dec. 25. 08:39
 3/48 anonim ***** válasza:
94%
Ez attól függ, te hogyan adod át az életet neki.
2023. dec. 25. 08:43
 4/48 anonim ***** válasza:
45%
Nő vagyok, édesanyám és nagymamám nevelt. Nem hátrány, hogy a részeges apám kimaradt szinte teljesen az életemből.
2023. dec. 25. 08:48
 5/48 anonim ***** válasza:
83%

Az első válaszoló nyilván a saját traumái, frusztrációja miatt válaszolt úgy, ahogy...

Én is két fiú gyerekkel váltam el sok-sok éve és nyilván én sem tudok elvonatkoztatni a saját élethelyzetemtől, de azt tapasztaltam, nagyon nagy szüksége lenne a fiú gyerekeknek a férfi mintára, aki lehet egy rokon, barát, tanár, edző, bárki, aki meg tudja mutatni, mi a férfi feladata, mi a férfi útja, szerepe, mi szükséges ahhoz, hogy egészséges lelkületű férfiakká váljanak.

Bármennyire szereted őket anyaként, ezt nem tudod nekik megtanítani férfi segítség nélkül.

2023. dec. 25. 08:51
 6/48 anonim ***** válasza:
31%

A férfienergia és példa hiányát megsínylődheti idővel. Az egészséges személyiségfejlődéshez anya és apa kell, ellenkező esetben egyoldalú lesz a példa, az energetika stb.

Felnőhet így is, meg is állhatja a helyét, de másabb lesz, mint az átlagember.

2023. dec. 25. 08:53
 7/48 anonim ***** válasza:
39%

Na, azoktól a "férfi mintáktól" óvja a sors a gyereket... és ezt férfiként mondom.

Egy nő, vagy egy férfi is képes egyedül rendes embert nevelni a gyerekből. A többi pedig jön majd magától.

2023. dec. 25. 08:59
 8/48 anonim ***** válasza:
80%

Férfi mintát nem lát, sokminden van amit apával lehet csinálni, megbeszélni stb.

Így nőttem fel, hátránya van.

2023. dec. 25. 09:14
 9/48 anonim ***** válasza:
57%

Lányom is egyedül nevelem, igaz azóta volt egy 6 éves kapcsolatom, nagyon szerették egymást, de ő meg tavaly meghalt🕊.

Lányom teljesen normális, ugyan olyan mint akiket együtt mevelnek a szülők.

Apja nem foglalkozik vele, nem is ismeri, pedig jobban akarta mint én. Van egy féltestvére, ő már 21 lesz (a lányom apjának a lánya, 18 volt exem, amikor született, ő nevelte 2 éves korától, fene se gondolta hogy egyik lánya se fogja érdekelni), a nagylány is velem maradt anno.

Lehet egy fiú gyerek más, de sztm őt is lehet úgy nevelni hogy férfi legyen...sok ilyen pasit ismerek, semmi gond velük.

2023. dec. 25. 09:20
 10/48 anonim ***** válasza:
15%

6-os vagyok. Mélységesen ledöbbentett ez, hogy a lepontozásfetisiszták megint erre élveznek, hogy tenyerelnek a pirosra, és nullázzák a válaszomat.

Akkor, amikor a 6os válaszban leírtjaim igazak. Nálamnál sokkal okosabb szakemberek, szakirodalmak állítják, hogy így van. Érdekes emberek járnak ide.

2023. dec. 25. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!