Hogyan oldjam meg vele a kapcsolatom, és hogy elfogadja a szerelmem, és hogy engedje azt hogy egyedül hozzak döntéseket, vállalva érte a feleőséget?
Én megértem anyukád, még csak 16 éves vagy, nem nagykorú, majd 18 év után hozhatsz önálló komoly döntéseket az életedről. Most a te feladatod elsősorban a tanulás, magad képzése.
Külföldi, tehát nem is magyar a fiú? Hányszor találkoztál már vele? És anyukád hányszor?
Kedves 16 éves leány
Sajnos nem tudlak vigasztalni, ezért rövid is leszek. Én, mint többgyerekes apa is messze elzárkóznék ilyen távkapcsolati találkozótól. Ha ezen vitatkoztok anyukáddal, akkor neki van igaza. És micsoda marhaság, hogy én csak ezt az egyet kérem tőle....Te nem is tudod, hogy mit kérsz. Gondolj csak a Bándi Katára! Ugye tudod, mire gondolok...
Ebben a korban nagyon sok mindenen lehet vitatkozni.
De a szülők feladata az, hogy megszabják a korlátokat, ami mentén a gyermeket nevelik.
Ezt most el kell fogadnod, és 16 évesen még a szüleid útmutatását kell követned (sok mindenben).
Tudom, ilyenkor már felnőttnek hisszük magunkat (én is voltam 16 éves lány, most kétszer annyi vagyok), de nem, kislány, még nem vagy az. Még a szüleid felelőssége minden, ami veled történik.
Ha az én lányom lennél, én is nemet mondanék.
Jöjjön a fiú, ha látni akar, és lakjanak egy közeli szálláson, de nem engednélek egyedül.
Megértelek, én is voltam 16 éves szerelmes lány, de az anyukád dönt. Ezek szerint már eldöntötte, és sajnos ezen nem tudsz változtatni.
Hidd el, hogy nem rosszat akar neked, ő is volt 16 éves, de egyelőre ő felelős érted.
Fogadd el a döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!