Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg vele a...

Hogyan oldjam meg vele a kapcsolatom, és hogy elfogadja a szerelmem, és hogy engedje azt hogy egyedül hozzak döntéseket, vállalva érte a feleőséget?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok,anyukámmal sosem volt jó a kapcsolatom. Ami most van,az sem egy tipikus anya-tinilány kapcsolat. Nem apró viták vannak,vagy komolyabb néha-néha,egyszerüen mindennap veszekszünk. Távkapcsolatom van,és szeretnék nyáron vele lenni,2 hét lenne,nem csak a srác a családja is,anya még csak neten ismeri a srácot. Meglett beszélve anyuval,hogy találkoznak személyesen a nyaralás előtt,vagy ha nem jönne össze akkor kamerán és telefonon is beszélnek. Viszont anya nagyon ellenem van! Én nem drogozok,nem cigizek,nem iszok,4-5 tanuló vagyok,ráadásul ugye külföldön,szóval még idegen nyelven tanulok mindent. Nem járok el bulizni,néha megyek a városba barátnőimmel,szivesebben bezsélgetek a barátommal a partik helyett. Nagyon fáj hogy anya ezt az egy kérést se akarja engedni,ma is minden köcsögnek elhordta a barátomat. Viszont mi a távolság ellenére szeretjük egymást és mindent megtezsünk a kapcsolatért. Ahányszor akarnák komolyan beszélni anyával a magánéletemről,az érzelmeikről,mindig összeveszünk és ordibálás lesz belőle már az első 10 perc után. Komolyan,semmi olyat nem csinálok amit a mai fiatalok,nekik mégis megengednek mindent! Nekem meg szinte semmit. Valahányszor próbáltam már rendbe rakni anyával a kapcsolatot sose ment,és nem is fog. Mindig próbálkozok,de egyszerüen már csak erölködés az egész és szinjáték. Nem birom! Elakarok tőle menni,de nem tehetem meg. Minden ellenére valahol a szivem legmélyén szeretem,és tudod hogy az édesanyám,de nem birom vele. Fáj amiket mond,amilyen a kapcsolatunk,pláne az hogy nevelőapukámmal többet van,vele foglalkozik,és mindig neki ad igazt,nekem soha. Sokszor vizátunk abból hogy a szobámat nem rakom rendbe,de én ezt is már csak azért csinálom hogy legalább ennyit figyeljen rám. Egyzserüen nem érzem a szeretetét,ha pedig ezt szóbahozom én vagyoka szar hogy ő mindent megtesz értem,mégis nem elég. Az a baj hogy én is ezt érzem. Akarom azt a nyarat,ennyi kiváságom van. Akkor lesz a szülinapom is(júliusban) és komolyan nekem nem kell semmi ajándék,csak had lehessk azzal akit szeretek. Segitsetek egy kétségbeesett 16 éves lánynak,aki már lelkileg gyenge. :( U.I: bocsi a hibákért,ezeket egy hatalmas veszekedés után,sirás közbe irom.

2013. márc. 10. 12:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom jobban elmondani:

fogadd el anyukád döntését. Majd 18 évesen, ha felnőtt leszel, elmehetsz az engedélye nélkül.

2013. márc. 10. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Akármennyire megbíznék benne, a 16 éves lányomat egy hétre sem engedném el egy fiúhoz.
2013. márc. 10. 15:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Ha ismernéd a fiúd és a családját,akkor se ?!
2013. márc. 10. 20:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem. Mert fiatal vagy meg.
2013. márc. 10. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!