Mit kapnak karácsonyra a 2-3 éves gyermekeitek? Milyen értékben? Csak tőletek kapnak, vagy más rokonoktól is?
A fiam 2 éves, ő fa autópályát kap tőlünk, kiskocsikat, meg szerelőasztalt. A rokonságtól pedig szerszámokat, összeszerelhetős traktort, autós mesekönyvet.
Lányom tavaly volt 3, akkor lidl kiskonyhát kapott, hozzá kiegészítőket, babákat, mesekönyvet.
3,5 éves
Playmobile-t (mentő, tűzoltó - egyiket a nagyszülőktől) - 18+13ezer
Társasokat (lotti karotti, Pitypang és Lili gondos gazdik, Bori számol - ezek közül van amit nagyszülőktől, nagybácsitól kap) 5+8+5ezer
Kiegészítőket a játékbabájához 3ezer
Ruhát 5ezer
Könyveket (ezek többségét használtan vettem) 8ezer
Boltos pultot (ezt pl használtan vettem) 10ezer
Matricás könyvet 2ezer
Összesen: 77ezer de ahogy látszik ezt nem mind mi költjük rá
Más rokonoktol is kapnak a gyerekek ajándékot
Most a fiamat emelem ki,mert O két éves lesz,a lány már nagyobb kicsit.
A fiam tőlünk jatekautokat és helikoptereket,repuloket fog kapni mivel ezekkel játszik a legszívesebben,olyat veszünk neki aminek örülni is fog
A rokonoktol,hogy mit kap azt nem tudom.
2 éves a fiam. Könyveket, kiskonyhájába kiegészítőket, fa logikai játékokat, különböző kisautókat, duplot. Ezeket így mindenkitől.
Amit nem én vettem, annak nem tudom a pontos árát, kb 100 ezer forint lehet az egész. Viszont ő ezen felül sosem kap máskor ajándékot, tehát most az őszi szülinapjáig más nem lesz. Mi aszerint vettünk neki játékot, hogy másoknál mivel láttam játszani, illetve a családnak is eszerint lett leadva a kívánságlista, hogy baromságot ne hozzanak.
2.5 éves. Kb 35ezret költöttem, én vettem meg mindenki ajándékát, így egyszerűbb volt.
Tőlünk fa vasutat kap vonatokkal, kiegészítőkkel 20e Ft értékben.
Az egyik mamától auto szimulátort 10e ft, a másik mamától orvosos táskát 3500 ft. Hogy azon kívül még mástól kap-e és mit, azt nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!