Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit kapnak karácsonyra a 2-3...

Mit kapnak karácsonyra a 2-3 éves gyermekeitek? Milyen értékben? Csak tőletek kapnak, vagy más rokonoktól is?

Figyelt kérdés

2023. nov. 30. 06:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

A fiam 2 éves, ő fa autópályát kap tőlünk, kiskocsikat, meg szerelőasztalt. A rokonságtól pedig szerszámokat, összeszerelhetős traktort, autós mesekönyvet.

Lányom tavaly volt 3, akkor lidl kiskonyhát kapott, hozzá kiegészítőket, babákat, mesekönyvet.

2023. nov. 30. 06:36
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
Korfüggő, régen az enyém is kisebb értékben kapott, 5 éves korától kezdve kapott nagyobb értékben(tablet), most 10 lett, nintendo switchet fog kapni(használtan). Olyan 100 körül szánok rá(max).
2023. nov. 30. 06:42
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

3,5 éves

Playmobile-t (mentő, tűzoltó - egyiket a nagyszülőktől) - 18+13ezer

Társasokat (lotti karotti, Pitypang és Lili gondos gazdik, Bori számol - ezek közül van amit nagyszülőktől, nagybácsitól kap) 5+8+5ezer

Kiegészítőket a játékbabájához 3ezer

Ruhát 5ezer

Könyveket (ezek többségét használtan vettem) 8ezer

Boltos pultot (ezt pl használtan vettem) 10ezer

Matricás könyvet 2ezer

Összesen: 77ezer de ahogy látszik ezt nem mind mi költjük rá

2023. nov. 30. 06:46
 4/13 anonim ***** válasza:
4%
Semmit a szeretet ingyen van csak hozzá állás kérdése , rokonoknak is annyit mondtam mikor jönnek max banán semmi játék .
2023. nov. 30. 07:22
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Más rokonoktol is kapnak a gyerekek ajándékot

Most a fiamat emelem ki,mert O két éves lesz,a lány már nagyobb kicsit.

A fiam tőlünk jatekautokat és helikoptereket,repuloket fog kapni mivel ezekkel játszik a legszívesebben,olyat veszünk neki aminek örülni is fog

A rokonoktol,hogy mit kap azt nem tudom.

2023. nov. 30. 07:23
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
#4 kretén vagy 😡😡😡
2023. nov. 30. 07:30
 7/13 anonim ***** válasza:
72%

2 éves a fiam. Könyveket, kiskonyhájába kiegészítőket, fa logikai játékokat, különböző kisautókat, duplot. Ezeket így mindenkitől.

Amit nem én vettem, annak nem tudom a pontos árát, kb 100 ezer forint lehet az egész. Viszont ő ezen felül sosem kap máskor ajándékot, tehát most az őszi szülinapjáig más nem lesz. Mi aszerint vettünk neki játékot, hogy másoknál mivel láttam játszani, illetve a családnak is eszerint lett leadva a kívánságlista, hogy baromságot ne hozzanak.

2023. nov. 30. 08:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

2.5 éves. Kb 35ezret költöttem, én vettem meg mindenki ajándékát, így egyszerűbb volt.

Tőlünk fa vasutat kap vonatokkal, kiegészítőkkel 20e Ft értékben.

Az egyik mamától auto szimulátort 10e ft, a másik mamától orvosos táskát 3500 ft. Hogy azon kívül még mástól kap-e és mit, azt nem tudom.

2023. nov. 30. 08:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
2,5éves a fiam. Fa kiskonyhát kap,nem lidl hanem auchanból. Hasonlóan jó minőségű. Csináltattam hozzá filc ételeket amit a szüleimtől fog kapni. Tesóméktól ilyen építőkockát kap, amiből egy várost lehet kirakni. Anyósomtól valami duplo féle építőt.
2023. nov. 30. 08:25
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
3,5 éves lányom egy nagy Play-Doh-s "fagyiskocsit" kap, amivel gyurmából lehet fagyit készíteni. Imád gyurmázni, imád játékkonyházni, ez meg ötvözi a kettőt, így jó ötletnek tűnt. 35-40e körül van, de Black Friday akció alatt megcsíptük 26-ért. Ezen kívül kap még pár apróságot, pl egy mesekönyvet, egy orvosi táskát, illetve az említett fagyiskocsihoz gyurmautánpótlást.
2023. nov. 30. 08:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!