Hogy bírjátok 2 kicsivel otthon?
"Miért írjàtok az ovit és bölcsit?'
Mert az is egy megoldás. A kicsi 3 hónapos, 6 honaposan mehet bölcsibe. Addigra a nagy is idősebb, lehet őt is beveszik mar az oviba - a kérdező meg mehet dolgozni
2.5 év van nálunk is a gyerekek közt.
Mi stabil kapcsolatra, saját házba és nyugodt lelkiállapotra vállaltuk be őket. Igaz, nálunk is férjem reggeltől estig dolgozik, az én nyakamban minden.
Ennek ellenére az első idők is már komoly megpróbáltatások voltak.
Aztán egyre nehezebb lett. Most 2 a kicsi, 4.5 a nagy.
Most vagyok testileg lelkuleg életem legrosszabb helyzeteben. A kapcsolatunk romokban. A kicsi dackorszakja kismiska a nemalváshoz képest. A nagy féltékeny, szemtelen...
Most, hogy a nagy egésznapos ovis lett, most kicsit megláttam a fényt az alagút végén. A kicsi ma kezdte a bölcsit. 2hét és megyek vissza dolgozni. Bízom benne segít.
Ha most kivagy, akkor kösd fel a gatyád anyukám, mert ez csak a bemelegítés.
Köszönöm a segítőkész válaszokat! Tényleg segítettetek! Egyrészt abban, hogy meglássam a lehetséges megoldásokat, másrészt abban, hogy merjek bérmiféle segítséget igénybevenni bűntudat nélkül.
Akik meg nem a kérdésre válaszoltak, azoktól megkérdezném, hogy hol is kértem én a kritikát? Szerintem a kérdésemből tisztán lejött, hogy elég rossz lelkiállapotban vagyok éppen, vajon ilyen helyzetben is tényleg mindenáron jól le kell húzni a másikat, mert ti aztán jobban tudjátok? A gyerekek így sem szenvednek kárt semmiben, ezt bizton állíthatom, mert még az eddigi legrosszabb fizikai és mentális állapotomban is minden percben itt vagyok nekik szívvel-lélekkel. Én valóban "megszívtam", ami valahol az én hibám is, ezt beismerem(ennek ellenére nem csinálnám másképp), de basszus, keresem a megoldást és meg is fogom találni. Ez a kérdés is éppen ezért született meg. Mellesleg magatokat minősítitek ezekkel a válaszokkal .
Ezért kellene mindenkinek felmérni a teherbírását, de sokan neeem, mert 2 gyerek mindenáron KELL.
Aztán az lesz belőle, ami a kérdezővel is történik, hogy mentálisan és fizikailag tönkremegy az anyuka, mert 2 kisgyerekkel meg lehet gajdulni otthon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!