Anyák, akik otthon vannak a gyerekkel: hogy bírjátok a monotonitást?
A gyári szalagmunkához képest, az itthonlét számomra igen változatos 😅
Mennyi idős a gyerkőc?
Esetleg telefonon nem tudsz hívni valakit?
Vagy járszótéren más anyukákkal beszélni?
Az ismerős kisboltban egy pár jó szó a pénztárossal?
Fodrász, manikűrös?
3 hónapos.
De tudok, viszont nem mindenki ér rá mindig, és napközben ők is dolgoznak.
November van, senki nincs a játszótéren a 14-15 évesek kivételével.
Mégis hova menjek egy állandóan síró gyerekkel a faluban? Buszozzak be a városba és menjek el a papírírószerbe?
"Mégis hova menjek egy állandóan síró gyerekkel a faluban? Buszozzak be a városba és menjek el a papírírószerbe?"
Mégis honnan kéne tudnunk h faluban laksz, nincs autód és állandóan sír a gyerek?
Egy falusi boltban pláne szóba lehet elegyedni bárkivel.
Nekem nem volt monoton..
3 hónapos korában próbáltam a napirendet összerakni, hogy végre normálisan legyünk.
De ilyentájt nekem is volt egy mélypontom
Elkezdett hullani a hajam is stb
Bár én most 3,5 éve vagyok itthon, most sem monoton.
Minden nap van valami
2 és fél éves a nagyobbik, 2honapos a kicsi. Ergo 2és fél éve vagyok itthon. Nekem nem monoton, feltalálom magam...
Vezetem a háztartást, minden nap főzök. Ezzel úgy délre meg is vagyok a 2 gyerekkel is. Hát meg 1el milyen könnyű volt...
Falun lakunk mi is. Delutánonként setálunk, vannak hasonló korú gyerekes ismerőseim. Hol mi megyünk, hol ők jönnek. Igaz nekem van autóm, de 4honapig szervíz alatt volt, akkor se állt meg az élet. Felültünk a vonatra, bementünk a városba. Fagyizni, szökőkutat nézni, ruhát venni. Anyáékhoz is sokat járunk.
Emellett udvart rendezek, van kiskertem is minden évben.
Mind a 2 gyerekem kel a mai napig éjjel (a kicsi 2óránként) megis van erőnk csavarogni hál isten (még így 3an én a 2 gyerekkel is).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!