Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek illik szólni...

Szerintetek illik szólni albérlet esetén a lakás tulajnak, hogy gyereket tervezünk a közeljövőben?

Figyelt kérdés

Már jó néhány éve itt élünk, semmi gondunk. Viszont amikor beköltöztünk még abszolút nem gondolkodtunk a gyerekvállalásban. Azóta ez kicsit változott, de nem tudom mi a “protokoll” ilyen helyzetben? Van köze a tulajnak ilyen személyes dologhoz vagy elég csak bejelenteni, amikor már jön a baba?

Nem, nem akarunk lakáshitelt, sem szülőkhöz költözni. Mielőtt valaki ezzel jönne. :) köszönöm a válaszokat!

2023. okt. 31. 06:37
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
70%

ALAP szólni, és nem játszmázni, többek közt, mert szerződésben NEM az áll, hogy gyerekes párnak adta ki, hanem hogy két személynek.

Ha meglátja a kérdezőéket terhesen, azonnali hatállyal felbonthatja a szerződést, annak megszegéséért, ami komoly baj a kérdezőékre nézve.

Más: én is lakáskiadó vagyok, nálam a gyerekesek nem rúgnak labdába.

NEM bunkóság, hanem mert volt olyan albérlőm, gyerekes, aki rendszeresen "elfelejtett" fizetni, és ki sem rakhattam őket (gyermekvédelmi törvény értelmében).

Miután elköltöztek VÉGRE, akkor úgy indítok, hogy kizárólag gyermektelen párnak adom ki.

2023. nov. 1. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!